TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

MU On-line

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Postprzez FIstach » 10 Lis 2005, 17:31

PostUA:

na jakich ta gra chodzi portach
Awatar użytkownika
FIstach
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Sie 2005, 15:11

Postprzez kiluch » 28 Lis 2005, 21:48

PostUA:

he ja prze tagre zawaliem szkole a po 2 miechach gry zablokowali mi konto na globalu <placze> to chyba dlatego ze zaduzo brazoli i witnamcow tyralem zreszta zbytno mnie tez nie lubili czesem sie zdazalo ze nick br ups i ginnol hehe najlepsze ubrac sie w slaby set jak nobek i wpakowac im sie w party a potem kill kolesa ktury dawal party hehe staredobre czasy blakalem sie po privach aleone szybko upadaja takie jest zycie ostatni postawilem swoj na wersji 97j+darkside bylo siwetnie gralo kilkadziesiat osob bylo sietnie az mi sformatowali dysk hehe nie zrazilomnie to teraz zebralem lepszysoft do ochrony i teraz siedze prz pliczkach serverowych 1,1e zdl hehe niedlugo postawie seerv jak co dam wam znac
kiluch
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Lis 2005, 21:39

Poprzednia

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników