Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

do Moderatora

15 Lip 2008, 00:23

Service Pack 3 dopiero co ujrzał światło dzienne więc chyba domyśleliście się że moja instalka to pirat który jest raczej swoistego rodzaju dostosowaniem Windowsa XP i doklejeniem do instalacji Service Packa 3. 8)

(moja instalka ale nie zrobiona prze ze mnie :D

czytałem na jednym z forów internetowych iż Service Pack 3 został wycofany z powu licznych błędów a jednak na stronie Microsoftu jest on do pobrania :?

15 Lip 2008, 01:12

Moje zdanie takie nie instaluj windowsów robionych przez kogoś! instaluj wszystko oryginalne robione przez microsoft.

Zadaje ci po raz drugi pytanie jaki masz sprzęt :?:

15 Lip 2008, 06:16

sp3 nie został wycofany

A Zasilacz Modecoma do najlepszych nienależy i jak Mac napisał w innym wątku wyrabia 2/3 procent normy więc chyba można przypuszczać że on tutaj może zawiniać

15 Lip 2008, 09:16

Modecom może cudem nie jest, ale do najgorszych nie należy.

15 Lip 2008, 10:05

Jeżeli masz taką możliwość to pożycz sobie na jakiś wieczór mocniejszy zasilacz i zobacz czy problemy ze sprzętem znikną ?

zasilacz

19 Lip 2008, 14:51

co do zasilaczy ModeCome to podobno jest tak że tylko te z serii FEEL sa strasznie beznadziejne a inne sa już bardzo dobre i sprawdzone

dlatego pytam sie co myslicie o zasilaczu MODE COM MC-400 ATX gdyż taki mam zamiar kupić a tego FEELA wypieprzyć na śmietnik

na kilku innych forach czytałem że jest bardzo dobry 8)

20 Lip 2008, 10:28

Mode Com a FEEL to to samo więc jedno i drugie jest dobre a jeżeli ktoś mówi że miał feel i to syf bo się mu spalił to wiesz to jest coś takiego jak z nagrywarką liteon to syf jednemu pochodzi miesiąc a innemu 2lata. Zależy jak komu się coś trafi.

MODE COM MC-400ATX Możesz brać

@PS Chyba w miarę to wytłumaczyłem ;-)

20 Lip 2008, 14:11

Problem z zacinającym się obrazem, grami, oraz przycinającą się myszką. Jak dla mnie sterowniki do karty graficznej (zbyt stare), podaj model karty graficznej oraz ilość pamięci ram.

20 Lip 2008, 19:32

Mode Com a FEEL to to samo więc jedno i drugie jest dobre

no nie wiem bo w wielu firmach zdarzają się buble a gdzie tylko wejdę na
forum o tematyce zasilaczy to właśnie rozgraniczają model FEEL od MX-ów

(http://www.oc-forum.org/Zasilacze-najle ... 13020.html)

a to do Mefisto

GeForce 7600GS

1024 DDR2

20 Lip 2008, 19:55

Grafa w miarę dobra i pamięci też jest w miarę, na wszelki wypadek pobierz sterowniki do grafy z tej str :arrow: http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl Opcja 2.

A co do stronki to ten user nawet piszę że zasilacz mode-com jest zły a tu zaś pisze ktoś że mode com nie należy do najgorszych :arrow: http://forum.pclab.pl/index.php?showtop ... e=threaded

Słuchaj to jest tak jak ja mówię komuś mode com pochodził miesiąc i już na niego złą opinie daję i przez to zniechęca innych a jak tak naprawdę mode com i tracer były by najgorsze zasilacze to zapewne przestały by już być produkowane...

zasiłki

20 Lip 2008, 20:20

tak bo jakiś głupi zawsze się znajdzie żeby kupić takie badziewie jak Tracer czy Codegen :D

ale sam dałeś link do strony na której się wypowiadają że ModeCom FEEL to badziewie a MODE COM MX np. 300 lub 400 to dobiero jest dobra rzecz :)

20 Lip 2008, 20:23

1. Czarna lista: Akyga, Aspire, Codegen, ColorSit, COMPAQ, Computer, Fever, Impet, i-box, Linkword, L&C = Logic, LOGISYS, Megabajt, Mercury, Metropilis, Mustang, Platin Power, Powercomp, Procomp, Q-tec, RAIDMAX, Rubikon, Ropla, SilenX, Tracer, Tronje, Xilence, XION

Gdzie ci tu pisze mode com :?:

20 Lip 2008, 20:47

Cyat z tematu z linka (tego samego, gdzie jest ta czarna lista):
uważajcie na modecomy feele - nie polecamy ich zbytnio, choć na czarną listę też się nie nadają, cyt. Zenfist "działają"
Wyślij odpowiedź