TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

MUNDIAL!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez skylinegtr » 12 Lip 2006, 22:21

PostUA:

Chief , postaw sie w sytuacji Zidane'a. Kończysz kariere , ostatni mecz , gosciu z przeciwnej druzyny zaczyna Ci wrzucać ( tylko teoretycznie ). Nachodzi mysl : odejde tak , ze kazy mnie zapamięta. Z resztą , to co Zidane usłyszał , bedzie informacją wyłącznie dla niego.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Chief » 12 Lip 2006, 22:40

PostUA:

bo z godnoscia trzeba umiec odchodzic !!
Fakt teraza kilka dni bedzie dla zidana! Ale na boga to nie jest jedyny przypadek! pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez banan » 12 Lip 2006, 23:14

PostUA:

Maradona też raz kolesia zbaśki waloł :D

i złamał tamtemu nos :D to jest klasa 8)

chief u Ciebie cel uświęca środki.

Zidane dla mnie jest największą gwiazdą piłki i dla mnie finał wygrała Francja a Zizou był i jest najlepszy
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez Chief » 12 Lip 2006, 23:17

PostUA:

nie zawsze celu uwwieca srodki! a zidanem nigdy nie przepadalem!

Zreszta myslicie ze gdyby jakis polak uderzy tak kogos byloby takie wielkie halo??

po meczu argentyna niemcy byla bojka dostali kary i tyle! a tutaj rozgwizduja sprawe jakby niewiadomo co?
Tam jakos sie nie pytaja czy ktos kogos prowokowal!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez banan » 12 Lip 2006, 23:40

PostUA:

sprawa jest głośna bo to jest jeden z najlepszych piłkarzy w historii, finał MS i do tego jego ostatni mecz :!:

w jednej gazecie francuskiej był artykol pt: "nie ważne kto wygra, waże że Zidane gra ostatni mecz w karieże"
a to daje do myślenia
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez Chief » 13 Lip 2006, 00:26

PostUA:

1jaa napisał(a):Jedyne co żałuje, to to że nie ma topicu coś tam kto wyjdzie z grupy i zakwalifikuje się do finałów i ja napisałem "Włochy" pamięta ktoś, że tak napisałem żeby mnie pocieszyć? :)

.......

Pzmeitam ze 2 osoby glosowaly !!
pamietam ze jedna z nich bylem ja ! a 2 jesli mowisz ze ty to nie ma podstaw tego kwestionowac

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez 1jaa » 13 Lip 2006, 00:52

PostUA:

Chief napisał(a):
Pzmeitam ze 2 osoby glosowaly !!
pamietam ze jedna z nich bylem ja ! a 2 jesli mowisz ze ty to nie ma podstaw tego kwestionowac

pozdrawiam

dzięki Chief :wink:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum