TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Muza!

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Muza!

Postprzez Gogetta ssj4 » 30 Paź 2006, 00:19

PostUA:

:D :D Chyba każdy zna 50 centa czy może eminema!!
Ale to trochę według mnie lekka pszesada, że ludzie zaczynają udawać takich właśnie raperów i hiphopowców. Nie wiem czy was to interesuje, ale hiphop wywodzi się ludów Afryki. to właśnie w takich małych wioseczkach powstawał pierwszy hiphop. Więc jeżeli ktoś chrzci lub dla niego by zrobił wszystko dla Tede czy eminema lub 52 dębiec lub kogo innego to niech się trochę zastanowi. Nie mówię, że nie można mieć ich plakatów, czy śpiewać ich piosenek, chodzi mi raczej o udawanie ich np. palnie papierosów, picia piwa, branie dragów, czy może biciu słabszych. ( Nie mówię o tym, że Tede lub inni raperzy i hiphopowcy tak robię, ale niestety dzieciaki tak robią).

No dobra to był krótki wstęp, a teraz pogadajmy o trochę bardziej luzackich rzeczach.

Jaki lubicie rodzaj muzy.

Ja np. lubie techno, a z tego między innymi słynie dj tiesto, MBrothers, Kalwi i Remi, oraz wielu wielu innych.

Pozdrusie dla all
Awatar użytkownika
Gogetta ssj4
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Paź 2006, 11:54
Miejscowość: Z poznania

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników