TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Gdzie mogę znaleść różne utwory muzyczne ? Heave metal, Rock, Hip-hop, rap itd. Poszukuję takiej strony internetowej i nie mogę znaleść. Jak tkoś zna, to niech poda. Z góry dzięki.
ja slucham TRANCE
chodzi Ci o utwory do sciagniecia? poszukaj na p2p... stron jest multum...
a ja polecam radyjko netowe, nie trzeba ssac... spisz w google radio internetowe i napewno znajdziesz te rodzaje muzyki, ktore sluchasz... ;]
pozdro
LucaS napisał(a):Tak.Ale szkoda tylko ze Kalendarz XP zmula tak kompa Szczegolnie przy uruchamianiu
Bynajmniej mi. Jak go mialem to zanim sie włączył mijały ze 3-4 minuty. I to w kilka dni po formacie
ehh
pzdr.
Dziwne U mnie otwiera sie 5-10 sek a juz zeby zamulal w jakikolwiek sposob,nic mi o tym nie wiadomo.
A jade na slabym laptopie,jak na dzien dzisiejszy.