przez manius23 » 26 Lut 2006, 14:00
UA:
Mariusz X
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 22
Forum: Aplikacje Wysłany: Nie Lut 26, 2006 11:20 am Temat: eMule max speed
KONSO COS CI POWIEM JA OSOBISCIE NIGDY NIE WIDZIALEM TEGO EMULE I NIE HCE TEGO WIDZIEC OSOBISCIE UZYWAM BEARSHARE PONIEWASZ JEST WEDLUG MNIE NAJLEPSZE Z INSTALEK TO I PO PL LECZ OSTRZEGAM BEARSHARE HC ...
Temat: Jaką marke telefonu uważacie za najlepszą?
Mariusz X
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 1105
Forum: Telefonia komórkowa - GSM Wysłany: Nie Lut 26, 2006 11:15 am Temat: Jaką marke telefonu uważacie za najlepszą?
NOKIA ...?? DOBRA ALE DROGA ;/
Temat: mysz optyczna
Mariusz X
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 46
Forum: Sprzęt komputerowy Wysłany: Nie Lut 26, 2006 11:07 am Temat: mysz optyczna
DPI JEST TO W PEWNYM SENSIE SZYBKOSC TO ZNACZY ZE MYSZKA SIE NIE MULI I TAK DALEJ ... PRZYNAJMNIEJ TAK MI SIE WYDAJE
Temat: Auto-login
Mariusz X
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 33
Forum: Microsoft Windows Wysłany: Sob Lut 25, 2006 8:31 pm Temat: Auto-login
NIE JESTEM PEWIEN ALE SPRUBUJ USUNĄC PLIKI COOKIES WIESZ GDZIE HYBA ALE WONDPIE CZY BENDZIE DOBRZE ALE SPRUBUJ ...
Temat: KOd NA KONTO XP
Mariusz X
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 36
Forum: Programy Wysłany: Sob Lut 25, 2006 8:28 pm Temat: KOd NA KONTO XP
NIE SPOTKALEM SIE Z TAKIM PROGRAMEM I NIE MA TAKIEGO PROGRAMU ALE NIOSE TESZ POCIEHE PRZEINSTALUJ WINDOWS I STARSZEJ ZALUSZ KOD I PO SPRAWIE
Temat: Vigilante 8
Mariusz X
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 208
Forum: Strefa Gracza Wysłany: Sob Lut 25, 2006 7:49 pm Temat: Vigilante 8
ELO MAM TO GIERKE KUPILEM JOL NA RYNIACZU ... ZA 30 PLN NA 1 PLYCIE SOL 2 CZENSCI ... FAJNE TO PRZESZLEM PRAWIE CALE 1 CZENSC BO W 2 TO ;/ WOGULE OGULNIE FAJNE TYLKO ZE PO RUSKU ;/ CZERSTWO BO W 2 CZE ...
Temat: Zna ktos jakies gry?
Mariusz X
Wyświetleń: 129
Forum: Strefa Gracza Wysłany: Sob Lut 25, 2006 7:43 pm Temat: Zna ktos jakies gry?
TIBIA ...?? GRALEM MIALEM 124 LVL PO TYM JAK MNIE ZAJEBALI 3X PO DRZOND TO MI SIE ZNUDZILO POSTAC POYLILEM ZA 200 PLN SOREK MLVL 73
Temat: mysz optyczna
Mariusz X
Wyświetleń: 46
Forum: Sprzęt komputerowy Wysłany: Sob Lut 25, 2006 6:52 pm Temat: mysz optyczna
CZESC JA MAM TYLKO 1 DO POWIEDZENIA NIE MA LEPSZEJ FIRMY NISZ LOGITECH WCZORAJ KOPILEM ZESTAW MYSZ +KLAWIATURA , KLAWIATURA BEZPRZEWODOWA MYSZ BEZPRZEWODOWA OPTYCZNA ZECZ JASNA MIALEM JUSZ MYSZ FIRMY ...
Mariusz X
czy mozesz pisac bez CAPSA !?
dziekuje w imieniu wszystkich forumowiczów