Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Myszka A4tech x705 extra evolution

01 Kwi 2009, 20:39

Witam mam problem z nowo zakupioną myszką typ myszki i parametry są podane wyżej. W czym problem, otóż moja nowa myszka na lewym przycisku myszy nie posiada podwójnego kliknięcia przy otwieraniu plików, dokumentów i folderów. Próbowałem coś tam po ustawiać przez Panele Sterowania -> Mysz, ale nic to nie daje i nie mam bladego pojęcia jak ten problem rozwiązać. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Czarodziejczarek, 02 Kwi 2009, 07:44, edytowano w sumie 1 raz

Re: Myszka A4tech x705 extra evolution

02 Kwi 2009, 07:04

Nie no masakra, Czarodziejczarek, człowieku! Weź przeczytaj to, co napisałeś wyżej i napisz co z tego zrozumiałeś.

09 Kwi 2009, 23:08

Jak nie posiada podwójnego kliknięcia twoja myszka, to kup sobie drugą :mrgreen: w panelach sterowania raczej nie ustawisz zeby taki przycisk Ci sie pojawi :) ł

10 Kwi 2009, 00:16

witam Temat zamknięty naprawiłem ten problem, trzeba było suwakiem przesunąć i zmniejszyć czułość i tyle. pozdrawiam:-)

21 Cze 2009, 06:43

witam-ja natomiast kupiłem mysztracer bezpszewodową z paroma bajerami ale słabo mi działa nie jest taka czuła ślizga sie itd. czy to normalne w bezprzewodowych czy musze coś tam ustawić zapłaciłem 75zł. ale jest cieniutko?

21 Cze 2009, 16:11

@UP
Załóż nowy temat.
Czułość zapewne ustawia się w panelu sterowania Myszki, jeśli dostałeś jakąś płytę, jak nie to panel sterowania -> Mysz.
Myszki bez przewodowe nie są zbytnio do gier, czasami się 'gubią' myszka skacze gdzieś po rogach, chodź miałem myszkę bez przewodową i super mi chodziła, wariowała 1 na 3dni :D
Wyślij odpowiedź