TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

N............nagrywanie na twardy dysk

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

N............nagrywanie na twardy dysk

Postprzez Yoo! » 13 Gru 2006, 08:39

PostUA:

Witam, mam takie pytanie dotyczące kodowania kanałów na N. Otóż mam stacjonarna nagrywarke dvd z twardym, chciałbym się dowiedzieć czy na N, są kanały na tyle kodowane, że nie dało by się ich zgrać na ten twardy, bo niektóre kanały na satelicie nie da sie nagrywać, tak samo czy z polsatu idzie nagrywać; czy nie mają żadnego zabezpieczenie :) pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez destyny » 13 Gru 2006, 11:12

PostUA:

Nie wiem jak to jest z "N" ale skoro u nich jest dostępny dekoder z twardym dyskiem na który można zgrywać co się tylko chce..... to wydaje mi się że będzie tez taka możliwość z twoim dvd . W sumie jeśli nie spróbujesz to nie będziesz wiedział , nie mam jeszcze N wole poczekać jak to się jeszcze troszkę rozkręci jak nie powychodzą jakieś wałki to się wtedy skusze :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Yoo! » 13 Gru 2006, 18:32

PostUA:

NO W SUMIE MASZ RACJE Z TYM, ŻE JEŻELI SAM NIE PRZETESTUJĘ TO SIE NIE DOWIEM, OPINIE NA TEN TEMAT SĄ TAK PODZIELONE, ŻE SZOK, no nic, dzieki, pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników