TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam taki problem, mam eDonkey i nic mi się nie chce ściągać, źródła jako takie znalezie, ale nic sie kompletnie nie chce ściągać. Próbowałem już wgrywać od nowa, ale nie pomogło, wie ktoś co może być przyczyną, z góry dzięki, pozdro
Musiał kliknąć skoro coś mu się znalazło, z edonkey tak jest że się niektóre pliki w ogóle nie chcą sciagać. Wybieraj pliki, które maja największe availability (jedna z kolumn w oknie search)
ale właśnie problem w tym, że do eDonkey jest masa stron z których można ściągać przez eDonkey, a w BearShare tak nie ma (wiem że BS jest dobrym programem bo mam go). Naciskałem "conect", to do kolegi Czajek dalej się nic nie ściąga pliss o pomoc
miałem eDonkey, był nawet średni ponieważ miał sporo plików ale powoli ściągał. Radze ci zmienić program p2p na np. Azureus, szybszy, jest równiesz wiele stron z których można ściągnąć torrenty do azureusa (np. torrentportal.com torrentspy.com) Co do twojego problemu, hmm trzeba sporo poczekać zanim zacznie ściągać, a jakiego koloru masz ten pasek jak ci próbuje ściągnąć ??