Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Na temat Forum Instalki.pl

01 Paź 2008, 18:53

Cześć.
Wreszcie jakieś ludzkie Forum! Na innych, takich jak np. Dobre Programy, Administratorzy nie dawali szans amatorom, dla których niektóre operacje były czarną magią! Mam nadzieję, że Wasza strona będzie DLA WSZYSTKICH a nie tylko dla komputerowej "elity". Powodzonka i serdeczne pozdro! :razz:

Re: Na temat Forum Instalki.pl

01 Paź 2008, 18:56

Jak widzę ten temat to fajnie że ludzie powoli przekonują się do forum instalki bo to forum dla wszystkich dla tych początkujących również
Też serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje że Twój pobyt na forum jak i innych nowych użytkowników nie będzie czasem zmarnowanym a wręcz przeciwnie mam nadzieje że każda wizyta wyniesie coś nowego :wink:

01 Paź 2008, 19:14

Rio napisał(a):Cześć.
Wreszcie jakieś ludzkie Forum! Na innych, takich jak np. Dobre Programy, Administratorzy nie dawali szans amatorom, dla których niektóre operacje były czarną magią! Mam nadzieję, że Wasza strona będzie DLA WSZYSTKICH a nie tylko dla komputerowej "elity". Powodzonka i serdeczne pozdro! :razz:

Na instalkach aby Cie pokochali wystarczy, że nie będziesz wmawiał wszystkim, ze jesteś super hakerem i spamował :]
Życzę miłej współpracy! Pozdrawiam ;-)

02 Paź 2008, 20:51

Rio napisał(a):Cześć.

Stosuj się do regulaminu, nie wchodź w kłótnie publicznie i sprawy osobiste załatwiaj na PW :-) i jak będziesz się do tego stosować to myślę że będzie git..
Wyślij odpowiedź