TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Na temat Forum Instalki.pl

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Na temat Forum Instalki.pl

Postprzez Rio » 01 Paź 2008, 18:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

Cześć.
Wreszcie jakieś ludzkie Forum! Na innych, takich jak np. Dobre Programy, Administratorzy nie dawali szans amatorom, dla których niektóre operacje były czarną magią! Mam nadzieję, że Wasza strona będzie DLA WSZYSTKICH a nie tylko dla komputerowej "elity". Powodzonka i serdeczne pozdro! :razz:
Rio
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Paź 2008, 18:47

Re: Na temat Forum Instalki.pl

Postprzez murarz777 » 01 Paź 2008, 18:56

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

Jak widzę ten temat to fajnie że ludzie powoli przekonują się do forum instalki bo to forum dla wszystkich dla tych początkujących również
Też serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje że Twój pobyt na forum jak i innych nowych użytkowników nie będzie czasem zmarnowanym a wręcz przeciwnie mam nadzieje że każda wizyta wyniesie coś nowego :wink:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez kukaszr » 01 Paź 2008, 19:14

PostUA: Opera/9.52 (Windows NT 5.1; U; pl)

Rio napisał(a):Cześć.
Wreszcie jakieś ludzkie Forum! Na innych, takich jak np. Dobre Programy, Administratorzy nie dawali szans amatorom, dla których niektóre operacje były czarną magią! Mam nadzieję, że Wasza strona będzie DLA WSZYSTKICH a nie tylko dla komputerowej "elity". Powodzonka i serdeczne pozdro! :razz:

Na instalkach aby Cie pokochali wystarczy, że nie będziesz wmawiał wszystkim, ze jesteś super hakerem i spamował :]
Życzę miłej współpracy! Pozdrawiam ;-)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Dawid255151 » 02 Paź 2008, 20:51

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Rio napisał(a):Cześć.

Stosuj się do regulaminu, nie wchodź w kłótnie publicznie i sprawy osobiste załatwiaj na PW :-) i jak będziesz się do tego stosować to myślę że będzie git..
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]