TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nagrywane .bin i .cue

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

Nagrywane .bin i .cue

Postprzez pp3088 » 03 Lis 2006, 22:12

PostUA:


Mam gigantyczny problem. Próbuje już od 2h wymyśleć jak nagrać te świństwo. Próbowałem razem, same .cue, same .bin. Nero nie nagrywa mi woogóle .cue pisze tak(opcja NeroSmart)
unexpected exception

Na Alco skończyła mi się licencja. Inne progremy potzrzebuje wersji pełnej, a "BlindWrite" nie radzi sobie. Straciłem już 4 płyty. Błągam o pomoc.

Pozdrawiam.
wkurzony pp3088 :evil:
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 999
Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez rumun » 03 Lis 2006, 22:29

PostUA:


Próbuj Ashampoo Burning Studio 6.30 PL http://www.instalki.pl/programy/downloa ... tudio.html lub Droppix Recorder 1.7.4 PL http://www.instalki.pl/programy/downloa ... order.html obydwa programy w wersji Trial, w pełni funkcjonalne.
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator
 
Posty: 1497
Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Re: Nagrywane .bin i .cue

Postprzez Hpest » 03 Lis 2006, 22:43

PostUA:


pp3088 napisał(a):Mam gigantyczny problem. Próbuje już od 2h wymyśleć jak nagrać te świństwo. Próbowałem razem, same .cue, same .bin. Nero nie nagrywa mi woogóle .cue pisze tak(opcja NeroSmart)
unexpected exception

Na Alco skończyła mi się licencja. Inne progremy potzrzebuje wersji pełnej, a "BlindWrite" nie radzi sobie. Straciłem już 4 płyty. Błągam o pomoc.

Pozdrawiam.
wkurzony pp3088 :evil:


http://www.instalki.pl/programy/downloa ... oneCD.html
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1568
Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Re: Nagrywane .bin i .cue

Postprzez pp3088 » 03 Lis 2006, 23:26

PostUA:


Hpest napisał(a):
pp3088 napisał(a):Mam gigantyczny problem. Próbuje już od 2h wymyśleć jak nagrać te świństwo. Próbowałem razem, same .cue, same .bin. Nero nie nagrywa mi woogóle .cue pisze tak(opcja NeroSmart)
unexpected exception

Na Alco skończyła mi się licencja. Inne progremy potzrzebuje wersji pełnej, a "BlindWrite" nie radzi sobie. Straciłem już 4 płyty. Błągam o pomoc.

Pozdrawiam.
wkurzony pp3088 :evil:


http://www.instalki.pl/programy/downloa ... oneCD.html


Przepraszam, że tak głpio się pytam, ale czy można Clonem nagrywać płyty??
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 999
Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez niunka » 04 Lis 2006, 12:05

PostUA:


O Clone zapomnij,bo nic nie zrobisz.
Reszte masz na priv.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Re: Nagrywane .bin i .cue

Postprzez Hpest » 04 Lis 2006, 13:18

PostUA:


pp3088 napisał(a):
Hpest napisał(a):
pp3088 napisał(a):Mam gigantyczny problem. Próbuje już od 2h wymyśleć jak nagrać te świństwo. Próbowałem razem, same .cue, same .bin. Nero nie nagrywa mi woogóle .cue pisze tak(opcja NeroSmart)
unexpected exception
Na Alco skończyła mi się licencja. Inne progremy potzrzebuje wersji pełnej, a "BlindWrite" nie radzi sobie. Straciłem już 4 płyty. Błągam o pomoc.

Pozdrawiam.
wkurzony pp3088 :evil:


http://www.instalki.pl/programy/downloa ... oneCD.html


Przepraszam, że tak głupio się pytam, ale czy można Clonem nagrywać płyty??


Tak można nagrywać pliki z obrazem płyty na CD! :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1568
Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez niunka » 04 Lis 2006, 18:32

PostUA:


Hpest jak wypalic bin i cue przy pomocy CloneCD ?
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1


Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron