przez pantik » 20 Paź 2009, 22:59
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.21 Safari/532.0
hey mam takie pytanie do was kupiłem karte dźwiękowa minta na usb ... ma dwa wejścia mikrofonowe i wejście lini-in i tu moje pytanie czy jest jakiś program którym mógłbym nagrać jednocześnie np. podczas danej uroczystości: jako osobna ścieżka z muzyką (line-in bo to chyba stereo jest o ile mi wiadomo) głos, dialogi które są wyprowadzone jednym kablem mono lub kablem stereo z konsoli do tej mojej karty dźwiękowej na wejściu mikrofonowym . myśle że wiecie o co mi chodzi z konsoli mam wyprowadzenie stereo na jedną SUBgrupe i na 2-gą w jednej miał bym muzyke z podkłądem, a na drógiej miałbym mikrofony tylko potrzeba mi program który by mi nagrywał jednoczesnie jedną ścieżke muzyki i dróga ściezke z dialogami. próbowałem na audion 3, ale lipa, na audacity jest fajna opcja ale moge tylko sobie wybrac jedno albo to wejście liniowe albo mikrofon a mi chdzi zeby nagrywalo to naraz tylko w osobnych nakałach (ścieżkach). prosze o jakieś rady lub nazwe programu który moze takie cos uczynić.
asus p4p800-E
Pentium 4 2,53 Ghz
1,5 Gb ram
GeForce FX 5200 128 mb
gg: 11000111011110000101110