TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

nagrywanie plikow bin

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

nagrywanie plikow bin

Postprzez zino » 06 Lut 2007, 21:52

PostUA:

mam pytanie mam laptopa i niewiem czemu ale niegoge zainstalkowac dysku wirtualnego i chcialbym nagrac plik bin na cd jakos w formie instalki da sie tak zrobic alkochol niestety nieodsluguje tego pomuzcie
Awatar użytkownika
zino
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sie 2006, 00:10

Postprzez Bozz » 06 Lut 2007, 22:11

PostUA:

[strona nie jest już dostępna]

Jaki masz problem z zainstalowaniem tego dysku wirtualnego?
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez buzu » 06 Lut 2007, 22:26

PostUA:

.bin to obraz płyty,powinieneś nagrać jako obraz w byle jakim progsie do wypalania płyt np.nero lub zamontować w wirtualnym napędzie np.daemon,alkochol.
Powinien być jeszcze plik .cue ale on nie jest zwykle potrzebny ale jak już to poszukaj w sieci progsa cuemaker on ci go dorobi.
Ps.czytałem Twój post z 10 razy i nie jestem pewien w 100%o co ci chodzi. :roll:
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez niunka » 07 Lut 2007, 09:02

PostUA:

Co jest nie tal z Alcoholem,jak nie obsluguje,jaki blad sie pojawia podczas instalacji ?
alcohol nie obsluguje plikow obrazow bin musisz miec dodatkowy plik cue albo zmienic na iso.Przekonwenteruj plik bin na iso w programie ultra iso , albo
zmien samo rozszerzenie bin na iso i wypal w Nero Burningrom.
Iso mozesz tez zamontowac w wirtualnym napedzie alcohola, deamona , ultraISO jak ci pasuje.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez zino » 07 Lut 2007, 17:06

PostUA:

niewiem wlasnie czemu nimoge instaluje deamontools i pod koniec instalacji wyskakuje mi niebieski ekran cos jakby blad dysku wydaj mi sie ze to cos zwiazane z biosem ale niewie co

jednak alcoholem moge nagrac dzieki wielkie
Awatar użytkownika
zino
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sie 2006, 00:10

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników