Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

nagrywanie plikow bin

06 Lut 2007, 21:52

mam pytanie mam laptopa i niewiem czemu ale niegoge zainstalkowac dysku wirtualnego i chcialbym nagrac plik bin na cd jakos w formie instalki da sie tak zrobic alkochol niestety nieodsluguje tego pomuzcie

06 Lut 2007, 22:11

[strona nie jest już dostępna]

Jaki masz problem z zainstalowaniem tego dysku wirtualnego?

06 Lut 2007, 22:26

.bin to obraz płyty,powinieneś nagrać jako obraz w byle jakim progsie do wypalania płyt np.nero lub zamontować w wirtualnym napędzie np.daemon,alkochol.
Powinien być jeszcze plik .cue ale on nie jest zwykle potrzebny ale jak już to poszukaj w sieci progsa cuemaker on ci go dorobi.
Ps.czytałem Twój post z 10 razy i nie jestem pewien w 100%o co ci chodzi. :roll:

07 Lut 2007, 09:02

Co jest nie tal z Alcoholem,jak nie obsluguje,jaki blad sie pojawia podczas instalacji ?
alcohol nie obsluguje plikow obrazow bin musisz miec dodatkowy plik cue albo zmienic na iso.Przekonwenteruj plik bin na iso w programie ultra iso , albo
zmien samo rozszerzenie bin na iso i wypal w Nero Burningrom.
Iso mozesz tez zamontowac w wirtualnym napedzie alcohola, deamona , ultraISO jak ci pasuje.

07 Lut 2007, 17:06

niewiem wlasnie czemu nimoge instaluje deamontools i pod koniec instalacji wyskakuje mi niebieski ekran cos jakby blad dysku wydaj mi sie ze to cos zwiazane z biosem ale niewie co

jednak alcoholem moge nagrac dzieki wielkie
Wyślij odpowiedź