TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam jesli ktos wie jak zrobic tak zeby plik avi nagrac i jakos tam przerobic na Vcd albo na Svcd zeby chodził w dvd to prosze o pomoc probowlame sam i nie wyszlo;/
Program faktycznie jest prosty w obsłudze ale mam jeden problem przy wypaleniu płytki z filmem na srodku oczywiście ekranu tv cały czas widnieje napis programu i strona www itp....W związku z tym mam pytanie jak sie pozbyć tego napisu, czy ewentualnie trzeba zaistalować jakąś inną wersję tego programu??????????????
Hpest napisał(a):Program jest w wersji testowej, napis zniknie po zakupie licencji. Jest to zabezpieczenie nałożone przez producenta, nie da się go obejść.
Hpest napisał(a):Program jest w wersji testowej, napis zniknie po zakupie licencji. Jest to zabezpieczenie nałożone przez producenta, nie da się go obejść.
Oj Hpest. Da się. Trzeba wiedzieć jak.
Zbędny post Twój rzecz jasna.
Wiedzieć jak - wiem, a nawet poradziłem Fill na PW.