TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nagrywara DVD

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Nagrywara DVD

Postprzez fantom15 » 10 Lut 2007, 12:40

PostUA:

Mam kolejny probelm. Otóż wczoraj w nocy ów nagrywarka (LG) działała bez zarzutu. Dzisiaj włączam kompa patrze a windows jej nie wykrywa... dobra uruchomiłem ponownie, wykrywa ale jako napęd CD. Nie chce się wogóle wysówać a teraz to już jej wogóle win nie wykrywa. Przy starcie kompa świci się na niej dioda, ale później gaśnie i dupa. Co może być przyczyną, albo jak to naprawić??
fantom15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:40

Postprzez jonny » 10 Lut 2007, 12:45

PostUA:

Sprawdż połączenia (taśmę ) i czy zworki są prawidłowo .
Zinstalowałeś stery ?
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Driver.php
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez fantom15 » 10 Lut 2007, 13:07

PostUA:

zworka i taśma są prawidłowo podłączone...zaraz sprawdze jeszcze stery i dam znać

EDIT: stery nic nie dały...nie wiem co może być nie tak...druga nagrywarka (tym razem tylko CD) działa spoko a ta nie :( :(
fantom15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:40

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]