TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nagrywarka DVD nie widzi DVD

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

Nagrywarka DVD nie widzi DVD

Postprzez Piotrek534 » 25 Paź 2007, 15:52

PostUA:

W moim komputerze napęd nazywa sie "stacja dysków dvd-rm" a kiedy włoże płyte DVD-ROM to nazwa napedu zmienia się na "stacja dysków CD-ROM" dlaczego tak jest i co zrobic zebym mógł nagrywac dodam jeszcze że nero i inne programy do nagrywania nie widzi mi tej nagrywarki :/ tylko cd

tak to wygląda

ten kto mi pmoże dostanie +
Piotrek534
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Paź 2006, 20:12

Postprzez niunka » 27 Paź 2007, 11:21

PostUA:

Wczesniej bylo wszysko dobrze ?
Co to za nagrywarka - dokladnie ? Sprawdz Everestem , sterowniki , ewentualnie firmware
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Piotrek534 » 29 Paź 2007, 09:30

PostUA:

firmware nie wiedziałem że wogóle coś takiego istnieje :D ale poczytałem trochę w necie sprawdziłem everestem i zainstalowałem nowe ;] nadal zmienia się z tym dvd na cd ale przynajmniej nagrywa mi płytki :P Dzieki Niunka

Ps. wywaliłem nero i zainstalowałem DeepBurner :D
Piotrek534
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Paź 2006, 20:12

Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]