Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
23 Lip 2005, 19:43
Jeśli to prawda co napisałas to jestem skłonny Ci uwierzyć na słowo i przyznać Ci rację ,ale jeśli piszesz tak posiłkując się komentarzami internautów i poniekąd testami, w takim razie jestem przekonany,że ja mam racje...
23 Lip 2005, 19:56
komandos napisał(a):Jeśli to prawda co napisałas to jestem skłonny Ci uwierzyć na słowo i przyznać Ci rację ,ale jeśli piszesz tak posiłkując się komentarzami internautów i poniekąd testami, w takim razie jestem przekonany,że ja mam racje...

Nie, nie! W żadnym wypadku! Dałam ci tylko do zrozumienia, że również mogłabym z takich wypowiedzi skorzystać. Ale nie robię tego. Ja jestem w o tyle lepszej sytuacji, że miałam styczność ze wszystkimi wymienionymi tutaj modelami i mogę wydawać bardziej obiektywne opinie. Nie zrozum mnie źle, ja rozumiem cię, że czerpiesz informacje także z innych źródeł. W końcu opinie innych użytkowników także są istotne! Pozdrawiam!
23 Lip 2005, 20:03
spoko,wierzę Ci ....
23 Lip 2005, 20:07
Nareszcie ktos ustapil

No to jaka nagrywarke kupujesz ?
12 Sie 2005, 21:04
ja mam nagrywarke DVD sony 16 x predkosc nagrywarke mam juz rok niezle sie spisuje ale zagłosował bym na liteon

):):):):
osobiscie czytałem o produktach firmy liteon goraca polecam
pozdrawiam MEFISTO666
12 Sie 2005, 21:36
zdecydowanie DVD-REC. LITEON R/RW +/- SOHW 1693 4xDL BOX .
??? dlaczego "zebra" napisała nic nie trzeba dodawac.
18 Sie 2005, 14:34
psssyt Zebra LG nie ma już serwisów, w razie jakiejkolwiek awarii serwis MUSI przyjechać do Ciebie i z reguły na miejscu wymieniają napęd na nowy
Ja używam LG i śmiga jak trzeba:
-chodzi bardzo cicho
-odczytuje baaardzo zużyte płytki
-700MB na CD nagrywam średnio w 3minuty
-4,5GB na DVD w około 10 minut
18 Sie 2005, 16:08
wieprzus, ale to nie zmienia faktu, że napędy LG wymagają interwencji ekipy serwisu... Nie ważne, czy serwis przyjedzie do ciebie, czy ty przyjdziesz do serwisu. A fakt, że w przypadku zepsutego napędu otrzymujemy nowy, świadczy tylko o tym, że napędy nie są wysoce stabilne i długość ich prawidłowego funkcjonowania ogranicza się do krótkiego okresu czasu. Ile razy w ciągu trwania okresu gwarancyjnego serwis będzie wymianiał napęd na nowy? Wolę zainwestować raz, a dobrze.
18 Sie 2005, 16:30
zebra napisał(a): A fakt, że w przypadku zepsutego napędu otrzymujemy nowy, świadczy tylko o tym, że napędy nie są wysoce stabilne i długość ich prawidłowego funkcjonowania ogranicza się do krótkiego okresu
lub po prostu firma dba o swoich klientow i stara sie żeby byli zadowoleni...
24 Sie 2005, 11:34
ja tam na tąnagryware nie narzekam, od momentu zakupu nie miałem ani jednej awarii ani żadnego "zachłyśnięcia się" nagrywarki działa wszystko jak trzeba
co do plextora to słyszałem wiele opinii ale raczej niezbyt pochlebnych...
29 Sie 2005, 21:15
wieprzus napisał(a):co do plextora to słyszałem wiele opinii ale raczej niezbyt pochlebnych...
zgadzam się mój kumpel miał taką i po 3 dniach mu przestała działać, pojechał wymienic i po 2 tygodniach to samo, wkońcu kupil LG i do teraz chodzi nak ta lala
06 Wrz 2005, 17:17
Ja używam liteona i jestem w niego zadowolony
Kliknij na link poniżej
23 Paź 2005, 15:46
Ja juz dłuzszy czas uzywam liteona i nie mogę nic złego o nim powiedzieć napęd troszkę wolno zaskakuje ale nie jestem az tak niecierpliwy zeby mi to przeszkadzało natomiast o LG słyszałem wiele i zazwyczaj źle (nie w internecie tylko od ludzi którzy przychodzili do mnie bo LG nie czyta jakiś tam rodzajów płyt) Nie znam sie dobrze na tym ale chyba to mówi samo za siebie... z pozostałymi firmami nie miałem styczności więc się nie wypowiem a głos oddaje na liteona.
14 Gru 2005, 02:51
Ja każdemu polecam nagrywareczke NEC ND-3550A. Mam ją i jestem z niem bardzo zadowolony i wiem że nie tylko ja pozdrawiam !!!