23 Lip 2005, 00:29
23 Lip 2005, 01:06
23 Lip 2005, 02:40
. Co do napędu DVD-REC NEC ND-3540 DL to nie mam obiektywnego zdania. Jedynym plusem jest popularność firmy NEC i stosunkowo niska cena napędów tej firmy. Jednak czy przekłada się to na jakość produktów? Porównaj natomiast te dwa modele: DVD-REC. PLEXTOR PX-740A/T3 DL+8x-4x BOX i DVD-REC. PLEXTOR PX-740A/T3 DL+8x-4x bulk. Jeżeli ceny będą bardzo zróżnicowane to wybierz tańszy napęd. Osobiście polecam bulka, ale tego nie ma w ankiecie, więc oddaję głos na BOX-a. Jak masz kasę, to możesz śmiało w niego inwestować. Dobrym wyborem będzie również: DVD-REC. LITEON R/RW +/- SOHW 1693 4xDL BOX. Decyzja należy jednak do ciebie. Gdybym mogła to oddałabym swoje dwa głosy na te właśnie modele LITEONA i PLEXTORA. Pozdrawiam! I życzę trafnego wyboru!!
23 Lip 2005, 03:53
23 Lip 2005, 10:18
23 Lip 2005, 11:42
komandos napisał(a):wszystko cacy ,tylko liczy się też czy nagrywarka jest cicha ,czy ma bardzo dobrą korekcję błędów i oprogramowanie ,ktore jest do nich dołączone, nagrywarkę LG cechuje własnie to i nie mogę się zgodzić ,że badziew ,teraz produkty LG stoją na wysokim poziome,chociaż nie zawsze tak było.... plus to jeszcze możliwość wypalania płyt DVD-Ram .
. Dobra, nie chcę się kłócić. Twoje zdanie. Pozdrawiam!
23 Lip 2005, 11:44
23 Lip 2005, 14:31
23 Lip 2005, 14:40
komandos napisał(a):No to normalka,że z Plextorem nie ma szans, to inna półka ,ale z resztą? z tymi pozostałymi produktami spokojnie może konkurować...
Konkurować może, tylko z marnym skutkiem. To powiedz mi, pod jakim względem może rywalizować z NEC, LITEONEM, jeżeli Plextor to górna półka? Pod względem dołączonego oprogramowania i dodatków? Żadna konkurencja... Również NEC i LITEONE dołącza do swoich produktów przyzwiote oprogramowanie. Pod względem ceny? LG jest faworytem, tuż za nim jest NEC, a następnie LITEONE. Tylko, że niska cena jest na równym poziomie z niską wydajnością. Pod względem parametru cena/jakość? Wygrywa LITEONE, pozostawiając konkurentów daleko w tyle. LITEONE dorównuje w niektórych modelach Plextorowi, przy niższej cenie. Dlatego uważam, że to jest dobry wybór, jeżeli nie chcemy przeznaczyć wysokich kosztów na zakup dobrego napędu... No może zbyt ostro się wyraziłam używająć słowa "badziew"... LG to po prostu nieudany model. Tak, zamiast wypalonej płytki dostajesz pierwszej jakości pył. A wiesz co jest tego przyczyną? Zawodność. Powiedz mi, komandos, od jak dawna użytkujesz napęd LG? Pozdrawiam!
23 Lip 2005, 15:41
23 Lip 2005, 17:11
23 Lip 2005, 18:42
23 Lip 2005, 19:05
Nie kłócimy się, tylko przedstawiamy swoje argumentyLamagalula napisał(a):Przepraszam już bede pamital !! Teraz to on nie kupi żadnej z tych nagrywarek tylko bedzie sie glowil bo wy sie tak klocicie ze ......
23 Lip 2005, 19:09
23 Lip 2005, 19:14
komandos napisał(a):Mnieman Zebra ,że każdą z tych urządzeń testowałaś osobiście tak? i możesz je obiektywnie porównać,niestety ja nie mam takiej możliwości