Nie jestem fanem Milanu. Nie wydaje mi się żyby Milan mogł powalczyć o zwycięstwo w Serie A. Raczej Inter po raz kolejny zwycięzy w tych rozgrywkach. Fakt że dobra passa Interu zaczeła się od degradacji Juventusu, odebraniu Milanu, Fiorentinie punktów...
Fakt że takie kluby jak Milan i Juventus nie zagrają w Lidze Mistrzów doprowadził do "wyprzedarzy" zawodników, po promocyjnych cenach. Przybycie do Interu takich piłkarzy jak Ibrahimović, Vieira czy Crespo w zmocniło ten zespół. Niedawno Neroazzurri'ch doszedł także Brazylijczy Mancini. Być może David Suazo odejdzie z tego klubu. Adriano powróci z wypożyczenia (może wreszcie wruci do formy z przed kilku lat).
Inter po "dowództwem" Jose Murinho czeka świetlana przyszłość. Jak dla mnie obecnie jest to jeden z najlepszych trenerów na świecie.
Fani Milanu pewnie mają nadzieję że do dawnej świetności wrócą Ronaldo i Ronaldinho.
Jeśli chodzi o moje typy:
w Lidze Włoskiej zwycięży INTER MEDIOLAN, druga ROMA
w Lidze Angielskiej CHELSEA LONDYN, drugi MANCHESTER UTD.
w lidze Hiszpańskiej REAL MADRYT, drugi Villareal albo Valencia, Barca 4 miejsce.
Ja jestem fanem dwóch wielkich klubów: Interu Mediolan i Realu Madryt.
A jeśli chodzi o ulubionych piłkarzy to Roberto Baggio i Pele.
![n :D](https://forum.instalki.pl/images/smilies/002.gif)
Zgadzam się z Tobą, w piłce nożnej liczy się drużyna, ale są także wielkie indywidualności, takie jak: Maradona, Ronaldinho, Lampard czy C. Ronaldo. To o nich mówi się najczęściej.