Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Najlepszy antywirus

MKS_VIR 2005
3
10%
Norton Antywirus 2005
5
17%
Panda
6
20%
Avast
16
53%

Razem głosów : 30

NAJLEPSZY ANTYWIRUS

05 Lut 2005, 16:50

Ja mam MKS_VIR 2005 a firewall Kerio Personal Firewall i jest spoko.

05 Lut 2005, 19:11

mks odpada
..........
No co tu duzo pisac jest po prostu do dupy
Głos na avasta - szybki bezkonfliktowy wydajny i sam w połowie jak firewall działa. Duza baza wirusów i duża skuteczność usuwania

05 Lut 2005, 19:19

nie ma takiego...najlepiej w tle jakiś mało obciążający system np.BitDefender ,AntiVir albo Avast i od czasu do czasu skaner online...no i głowa na karku

05 Lut 2005, 21:50

Ja ma Pande. Usunela wszystkie wirusy z mojego kompa. :D

06 Lut 2005, 10:41

Antywirusy to temat rzeka. Długo możnaby sie rozwodzić i polemizować który jest najlepszy. Różne ludzie przyzwyczajenia mają. Różnie antyviry na różnych kompach sie zachowuja - na jednych chodzą bez zarzutu na innych znowu sypią całe systemy.
Ja to powiem tak : najwięcej moich znajomych narzeka na mksa, dużo ludzi narzeka na Norton antyvirus bo muli kompa i jest trudny w obsłudze. O Pandzie z własnego doświadczenia powiem że nie usuwa skutecznie virusów . Avasta używam od 3 miesięcy i w porównaniu z innymi antyvirusami na niego mam zdecydowanie najmniej skarg...
Ale to moja opinia i wcale nie musi sie pokrywać z waszymi opiniami . Oprogramowania antyvirusowego jest teraz co niemiara na rynku i dlatego każdy może znależć coś co podpasuje jemu a nie podpasuje innemu....
Jakaś rada na to? Znależć pasującego do swoich potrzeb antyvira i jego sie trzymać . Ale testować też inne produkty bo nigdy nie wiadomo czy nie znajdzie sie czegoś co będzie bardziej odpowiadać naszym potrzebom niż nasz poprzedni typ.

06 Lut 2005, 13:40

Ja mam Pandę i AntiSpyware beta 1 w takim połączeniu dają radę !!! :D

06 Lut 2005, 18:16

ja mialem kiedys avast ale cos sie w nim zepsulo :roll: teraz mam norton anti virus i jestem zadowolony

06 Lut 2005, 20:53

Moge podpisac sie pod opinią Cisza;trzeba próbować różnych programów, poza tym sam antywirus to za mało,potrzebny jest firewall,jakiś antyszpieg, etc.
Z doświadczenia wiem,że dobrze jest używać freeware'u,najlepiej o niezbyt dużych wymaganiach...No i wiedzieć co sie klika...

07 Lut 2005, 16:14

dlaczego nie ma w ankiecie AntiVir PE ?? Dla mnie jest najlepszy. Usuwa więcej wirusow niz Panda, Norton czy inne badziewie :)

07 Lut 2005, 18:09

Ja zamieściłem tylko najpopularniejsze antywirusy :lol:

08 Lut 2005, 01:48

rozumiem ale chyba duzo osob zgodzi sie ze popularny wcale nie znaczy skuteczny

08 Lut 2005, 07:39

Radeek napisał(a):rozumiem ale chyba duzo osob zgodzi sie ze popularny wcale nie znaczy skuteczny

To prawda, ale ludzie najczęściej wybierają popularne programy pod wpływem innych ludzi lub np. gazet komputerowych, które proponują najpopularniejsze programy antywirusowe jako najlepsze na rynku.

11 Lip 2005, 11:24

Ja korzystam z Kasperskiego a firewalla mam z service packa 2 i nic mi nie wchodzi

11 Lip 2005, 21:38

ja używam Mks_vir 2005, wcześniej miałem Avasta, ale juz pare razy mnie zawiodł więc trzyam się narazie tego :D

12 Lip 2005, 21:21

AVAST jest najlepszy i nikt mi nie powie że źle mówie :D
Wyślij odpowiedź