Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

nakladka do XP professional

23 Gru 2007, 13:29

witam ponownie :D ja znow o pomoc ha ha mam windowsa Xp professional tyle ze w innym jezyku i chcialbym zmienic jezyk na Polski , czy jest to mozliwe ( to nie jest orginal :sad: )a jesli tak to gdzie moge znalesc nakladke z jezykiem polskim do tego . z gory dziekuje za pomoc wierze ze znow mi pomozecie :smile:

24 Gru 2007, 01:18

http://download.microsoft.com/download/ ... readme.htm

24 Gru 2007, 18:58

super sciagnalem ta nakladka ale przy otwieraniu wyskakuje mi jakis blad :cry: ze nie umie tego zainstalowac :cry:

30 Gru 2007, 15:09

nakładki bardzo spowalajniają windowsa ale ja tam wogóle polecam linuxa. a dalej co do nakładek - to kiedyś przekonałęm się na własnej skórze że spowalniają, też kiedyś byłem zwolennikiem "bajerów".

30 Gru 2007, 18:42

lolasz napisał(a):nakładki bardzo spowalajniają windowsa ale ja tam wogóle polecam linuxa. a dalej co do nakładek - to kiedyś przekonałęm się na własnej skórze że spowalniają, też kiedyś byłem zwolennikiem "bajerów".

Czytaj dokladnie w czym problem.

miki1410

Jakiego nasz windowsa w jakimjezyku,nakladke mozna zainstalowac tylko na wersje En.

01 Sty 2008, 16:50

dzieki za pomoc :-)
Wyślij odpowiedź