TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Obecnie posiadam hiszpańską wersje windowsa i o to mam pytanie czy jak zrobię nakładkę polskiego windowsa to język mi się zmieni? A może znacie jakieś inne sposoby na zmianę języka systemu ?
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Jezeli masz xp prof to mozesz wgrac nakladke jezykowa na jezyk angielski, link podam jak usiade na kompa bo teraz przez telefon serfuje. Innej mozliwosci nie znam.
Nakladke jezykowa mozna zainstalowac tylko na WinXP pro EN , na inne sie niestety nie da.
A czy jest jakis inny sposob,niewiem , nigdy nic o innych mozliwosciach nie slyszlam,ale zawsze warto poszukac,moze jest jakas mozliwosc.
Poszperałem i znalazłem rozwiązanie (sprawdziłem je zadziałało na XP Prof). Wejdź do folderu C:/Windows/system32/Language i skopiuj pliki stąd do tego opisanego powyżej folderu i zmień język w opcjach regionalnych.
no faktycznie no to ciężko mi cokolwiek powiedzieć, sprawdź może opcją "wyszukaj" czy też już to zrobiłeś? Jeśli nie masz tego folderu (co jest dla mnie dziwne) to nie jestem w stanie ci pomóc:/
Edit:
A wpadłem jeszcze na pomysł stwórz sam taki folder i wklej te pliki:). Twój komputer będzie królikiem doświadczalnym:D