Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

NAKŁADKA WINDOWSA

17 Lut 2008, 16:42

Obecnie posiadam hiszpańską wersje windowsa i o to mam pytanie czy jak zrobię nakładkę polskiego windowsa to język mi się zmieni? A może znacie jakieś inne sposoby na zmianę języka systemu ?

17 Lut 2008, 17:53

Jezeli masz xp prof to mozesz wgrac nakladke jezykowa na jezyk angielski, link podam jak usiade na kompa bo teraz przez telefon serfuje. Innej mozliwosci nie znam.

Re: NAKŁADKA WINDOWSA

17 Lut 2008, 18:42

acoanic_radka napisał(a):Obecnie posiadam hiszpańską wersje windowsa

17 Lut 2008, 18:46

Nakladke jezykowa mozna zainstalowac tylko na WinXP pro EN , na inne sie niestety nie da.
A czy jest jakis inny sposob,niewiem , nigdy nic o innych mozliwosciach nie slyszlam,ale zawsze warto poszukac,moze jest jakas mozliwosc.

17 Lut 2008, 19:22

Poszperałem i znalazłem rozwiązanie (sprawdziłem je zadziałało na XP Prof). Wejdź do folderu C:/Windows/system32/Language i skopiuj pliki stąd do tego opisanego powyżej folderu i zmień język w opcjach regionalnych.

17 Lut 2008, 19:45

kamuflasz napisał(a): Wejdź do folderu C:/Windows/system32/Language i skopiuj pliki [

U mnie nie ma tego folderu Language

17 Lut 2008, 19:49

A jakiego masz Wina? Może zamiast Language masz "Lang"

17 Lut 2008, 20:02

Niestety LANG też nie ma.

Win XP PROF. język hiszpański

TUTAJ SCREEN

17 Lut 2008, 20:54

no faktycznie no to ciężko mi cokolwiek powiedzieć, sprawdź może opcją "wyszukaj" czy też już to zrobiłeś? Jeśli nie masz tego folderu (co jest dla mnie dziwne) to nie jestem w stanie ci pomóc:/

Edit:
A wpadłem jeszcze na pomysł stwórz sam taki folder i wklej te pliki:). Twój komputer będzie królikiem doświadczalnym:D

17 Lut 2008, 22:40

Musisz znalesc odpowiednik EN Language po Hiszpansku i do tego folderu to wkleic,ale nim cos zaczniesz zmieniac to zrob kopie bezpieczenstwa.
Wyślij odpowiedź