Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

napad w moim domu

07 Kwi 2006, 18:08

dzisiaj napadli na mnie koledzy w domu i 1 mnie wywalił z krzesła a drugi czymał i z komputera z głupiej gry tibi zabrał mi żeczy oto fotki po zdarzeniu Image
Image

07 Kwi 2006, 18:13

Ciekawe kto ci uwierzy. Bo ja nie.

07 Kwi 2006, 18:22

Kamelo napisał(a):dzisiaj napadli na mnie koledzy w domu i 1 mnie wywalił z krzesła a drugi czymał i z komputera z głupiej gry tibi zabrał mi żeczy oto fotki po zdarzeniu

Niedosc ze piszesz bzdury, zasmiecasz forum, to jeszcze to jak piszesz.
A na takie posty jest odpowiedni dzial.
I najwazniejsze naucz sie pisac popraw bledy
Ostatnio edytowany przez niunka, 07 Kwi 2006, 18:25, edytowano w sumie 1 raz

07 Kwi 2006, 18:22

hubix napisał(a):Ciekawe kto ci uwierzy. Bo ja nie.
Hmmmm.... czy może ja sobie zrobiłem burdel ? ja to pokazałem foto dlatego że moi koledzy na mnie napadli i poszło o głupią gre .'/ i pokazuje dlatego że jak ktoś się nowy wprowadzi tak jak w moim przypadku to żeby uważali na ludzi :evil:

07 Kwi 2006, 19:35

Kamelo napisał(a):
hubix napisał(a):Ciekawe kto ci uwierzy. Bo ja nie.
Hmmmm.... czy może ja sobie zrobiłem burdel ? ja to pokazałem foto dlatego że moi koledzy na mnie napadli i poszło o głupią gre .'/ i pokazuje dlatego że jak ktoś się nowy wprowadzi tak jak w moim przypadku to żeby uważali na ludzi :evil:

Jak cie ludzie szanuja to ci tak nie zrobia :?

07 Kwi 2006, 19:49

ale zwał ten pokuj... cos nie wierze w Twoj napad... zrbiles z pokoju zolska meline!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

07 Kwi 2006, 20:03

i tak niema się czym chwalić i niewiem po co zrobiłeś ten temat to twoje osobiste sprawy wiec co mnie to obchodzi

07 Kwi 2006, 23:01

wypisz wymaluj studencka stancja!!
ten pedantyczny porzadek !
Zablokowany temat