Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Napisy do Piła 3

09 Paź 2006, 09:59

Szukam napisów do Piły 3, ma ktoś?
Pozdrawiam

09 Paź 2006, 14:23

a skad masz to cudo 2 tygodnie przed premiera ??

napisy watpie zeby były gdziekolwiek

09 Paź 2006, 16:17

no no Czajek to pocisneles :) raczej nie znajdziesz napisow jeszcze! a mozesz napisac gdzie znalazles Piłe 3?

09 Paź 2006, 16:58

Lionsgate, producent trzeciej części serii Piła, ogłosił wreszcie szczegóły fabuły. W kolejnej odsłonie morderczą grą kieruje, znana z poprzednich części, Amanda. Naprzeciw niej stanie pani doktor, Lynn Denlon, nie zdając sobie sprawy, iż jest tylko jednym z elementów misternie skonstruowanej układanki. Pewnej nocy zostaje ona porwana i zawieziona do opuszczonego magazynu, w którym poznaje nikogo innego jak pana Układankę we własnej osobie. Jest on jednak na granicy życia i śmierci, przykuty bezradnie do łózka. Zadanie Lynn polega na utrzymaniu go przy życiu jak najdłużej, dopóki kolejny pionek na szachownicy, Jeff, nie ukończy swojej części gry. Losy Jeffa i Lynn przetną się w najmniej oczekiwanym momencie. Premiera Piły 3 - 27. października.

Zupełnie zapomniałem, że piła 3 wychodzi 27 października :D To niedługo :) Oby trzecia część tego znakomitego horroru była jeszcze lepsza i bardziej emocjonująca od poprzednich wersji. :) U nas premiera jest 19.01.2007 :)

09 Paź 2006, 21:15

wytłumaczy my ktoś po co robią w polsce premiere 19 stycznia?? Przecierz i tak wiekszość gimnazjalistów, licealistów i studentów zdąrzy obejrzeć na pc ;] stracą tylko oglądalność i pieniądze :)

Treailer wyglądał sii... piły chyba nie da sie skopać... trzeba wymyslic tylko zagmatwany scenariusz i dobre torrrrrurrry

10 Paź 2006, 20:03

to chyba logiczne po co :) dla mnie obejrzenie dobrego filmu na kompie to jakies 30% efektu tego co w kinie jest! 8)

10 Paź 2006, 20:09

The Texas Chainsaw Massacre The Beginning
to jest trzecia czesc saw 3 ??

10 Paź 2006, 20:56

Raczej nie.. to jest Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek (2006)

Kod:
http://www.filmweb.pl/Trailers?id=181219

Film ten ma nawet wysoką średnią jak na 44 głosy;) 9,44 już go ssam ;)

ja nie nazekam na oglądanie filmów na pc... mam dobre nagłośnienie i niestety tylko 17 calowy monitor... Gdy jest jakość dvdrip jest sii

13 Paź 2006, 19:21

pavko89 napisał(a):The Texas Chainsaw Massacre The Beginning
to jest trzecia czesc saw 3 ??

Nie, to nie to. Tak wam podpowiem że z rapida ciągnąłem.W trzech partach było, jeden po ok 220mb. Jakość dobra. Film ma 700mb. Jak narazie z napisami nici....

Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez czajek 14 Paź 2006, 19:01, edytowano w sumie 2 razy

13 Paź 2006, 19:35

kukaszr napisał(a):wytłumaczy my ktoś po co robią w polsce premiere 19 stycznia?? Przecierz i tak wiekszość gimnazjalistów, licealistów i studentów zdąrzy obejrzeć na pc ;] stracą tylko oglądalność i pieniądze :)

Treailer wyglądał sii... piły chyba nie da sie skopać... trzeba wymyslic tylko zagmatwany scenariusz i dobre torrrrrurrry

co do tej pierwszej części to wiem dlaczego otuż żyjesz w lekko zacofanym kraju u mnie premiera wychodzi tak jak podał hipest hociarz do końca nie jetsem, pewny ale jeden pies i tak szybciej wychodzom filmy niż w polsce w polsce zanim wejdzie gil to już jest w necie :(
jednym słowme masakra

13 Paź 2006, 21:10

Mr Yo z kraju przyszlosci, to nie polska jest zacofanym krajem tylko cala europa.
W Anglia premiera 2 listopada,Polska styczen Niemcy 2 luty

Film nawet jak bedzie w marcu w polsce czy gdziekolwiek to i tak wszyscy na nim zarobia,bez znaczenia ze jest w sieci wczesniej.
Na jakosc cam szkoda jest kompa wlanczac zeby ogladac i ktos kto chodz troche sobie ceni jakosc i chce miec przyjemnosc z ogladani to pujdzie do kina,bo nawet najslabsze kino bedzie lepsze niz najlepsza wersja cam.
Ostatnio edytowany przez niunka, 14 Paź 2006, 16:05, edytowano w sumie 1 raz

14 Paź 2006, 11:05

zgadzam sie z niunka!
ale ja sobie i tak sciagne bylejaka jakosc jak na razie. ja tego nie bede ogladac ale mam ludzi co z nimi pozniej interes zrobie :D

28 Paź 2006, 04:48

ma ktos napisy do masakry poczatku i pily 3 prosze o kontakt gg..... lub napisy.org z gory wielkie thx

30 Paź 2006, 00:22

sciagnij z bearshare. ja z niego sciagnelem. pozdr.

30 Paź 2006, 17:22

kazde napisy sciagnie jak sa wystarczy programik sciagnac: http://www.instalki.pl/programy/downloa ... ojekt.html
Wyślij odpowiedź