TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

need for speed most wonteed

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

need for speed most wonteed

Postprzez tomek123 » 14 Mar 2006, 17:59

PostUA:

Co myślicie o grze need for speed most wonteed?? Co byście zmienili w tej grze albo dodali??
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Postprzez skylinegtr » 14 Mar 2006, 18:08

PostUA:

No ja bym pozmieniał sporo. Głównie chodzi mi o realizm . Po pierwsze samochody w zadnym stopniu nie oddają realizmu zachowania sie prawdziwego samochodu. Dla fanów realizmu polecam Gran Turismo. Pozatym golf stuningowany na maksa nie bedzie sie równał gallardo stunowanemu na maksa w realu. W bullet time wejdziemy w każdy zakręt. Co mi sie podoba?? Fakt , że jeźdźimy po calutkim miescie , moze nas scigac policja. Wogóle jazda po miescie to duży krok na przód. A teraz największa wada MW. Nie ma Nissana Skylinea GTR R34!! To jest żecz , przez którą zamordowałbym programistów. Co prawda skyline nie jest juz produkowany i pewnie Nissan Motorsport nie wyraźił zgody na to aby samochód w grze występował. Jestem wielkim fanem japońskiej motoryzacji i wieżcie ze to dla mnie niezły cios... :(
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez kukaszr » 14 Mar 2006, 20:03

PostUA:

jak dla mnie jest do bani

-tempota prowadzenia

-hmm jezdzi się jak samochodami bez kontroli trakcji

-mniejsze mozliwosci tuningu

+ policja

+więcej plusow nie widze z wyjatkiem ladnych samochodow
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez tomek123 » 15 Mar 2006, 09:54

PostUA:

Mam jeszcze jedno pytanie zwiozane z most wonted szukalem w grze i nie znalazlem powiedzcie jak mozna i czy wogule mozna zmienic ustawienia z mph na kmh???
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Postprzez Wilku210 » 21 Mar 2006, 15:39

PostUA:

hmm co ja bym zmienił.... fury!! powinny być przedstawiane fury dostępne dla ludzi a nie porsche gt 2 i inne wypasy powinny być również stare fury i old schoole a nie newki same zmienił bym jeszcze cały silnik tuningu... w tej części jest dupny sorka za wyrażenie... hmmm co jeszcze.... ja bym prawie wszystko zmienił :)
Wilku210
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Lis 2005, 00:30

Postprzez Przestrzeń » 21 Mar 2006, 15:48

PostUA:

Przedewszystkim zmieniłbym samochody. Nie chodzi mi o złe marki tylko o to że np. Fiat Punto prześciga Lamborghini Murcialago, jest to bardzo denerwujące oraz śmieszne. Zmienił bym też system jazdy na lepszy, bo keidy jedziemy bardzo dużo w realnym świecie wystarczy jeden zły skręt i lądujemy na drzewie. Hmm jeszcze zmieniłbym policje, bo kiedy jedziemy na NOSIE to ona i tak nas dogania. Zupełnie bezsensu i bardzo denerwujące.
Awatar użytkownika
Przestrzeń
Postujący
Postujący

Dołączenie: 21 Lut 2006, 21:21
Miejscowość: Z Stolicy

Postprzez MySh@ » 28 Kwi 2006, 14:55

PostUA:

Mi ogólnie gra się podobała :D Ale dla mnie minimalnie za bardzo gliny goniły... :D Ale ogólnie duży pozytyw :D
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.... =D
MySh@
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Kwi 2006, 20:23
Miejscowość: Ja mam to wiedzieć ??!!??

Postprzez Norbi » 01 Maj 2006, 17:09

PostUA:

Mi się podoba

+ policja

+ rozwalanie latarni itp.

+ ładne samochody

- mogły by być samochody z lat 70 i 80

- mogło by być więcej opcji tuningu
Norbi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Paź 2005, 19:50
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Chief » 01 Maj 2006, 18:01

PostUA:

a mi sie nie podoba realizm całej gry a raczej jego brak!!!!
i nie tylko tej gry z serii nfs
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez wojtas1125554 » 01 Maj 2006, 18:24

PostUA:

źle dorobione drzewa ,których jest mnóstwo w grze ale samochody są zarąbiste.
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Wodziok » 30 Lip 2006, 09:55

PostUA:

Mi sie bardzo podoba jak na wysisgówke a tak pozatym to niemoge sie doczekac nfs Carbon :)

Zmienicie sobie powiom gry na najtrudniejszy to bedzie bardziej realistyczne zapewniam was
Wodziok
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Lip 2006, 15:25
Miejscowość: z pokoju koło okna

Postprzez skylinegtr » 30 Lip 2006, 12:33

PostUA:

I tak Gran Turismo nic nie przebije :P Pozatym z tego co mi wiadomo Carbon bedzie niemal identyczny jak Most Wanted
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez wonski » 30 Lip 2006, 12:36

PostUA:

to i ja się wypowiem:
to bym zmienił cały tuning, bo tutaj programiści to się nie popisali, przede wszystkim wróciłbym do możliwości z poprzdnich części, czy kazdą część osobno kupować a nie cały body kit.
samochodami się śmiesznie jeździ, wywalić to całe spowolnienie bo to nie jest realisyczne, no i chyba najważniejsze: więcej normalnych samochodów, takich co jeżdźą normalnie po ulicy a nie jakies porsze czy ferrari. Gdzie jest Honda Civic?? to jest wielki nie obecny!!
acha jeszcze coś jak zwylke jest tak, że jesteś nikim a nagle już wszyscy cię znają i zaczynasz kariere w świecie wyścigów ulicznych!! to jest bład. ogólnie powinien nastąpić krok wstecz do 1 części, bo była najlepsza. może następna część bedze lepsza i bedzie można własną muze wkładać :D
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]