przez adamsio » 07 Gru 2007, 23:06
UA:
NA moim kompie idzie dobrze ale gdy wezme detale otoczenia i jakosc glosu to zaczyna przecinac
Informuje ze sa juz kody do tej gry...mozna sobie odblokowac furki dodac kart, kasy itp.
gra jest fajna ale... 1 wyscig na cala gre jest taki ze aby go przejsc to poprostu...ja nie umiem i nie gram narazie
kuzyn mi przejdzie on lubi jezdzic po zakretach ja niestety przechodzilem to caly dzien i za hu.nie dam rady...
ponadto mogl dopracowac drag. Jak sam robisz se samochod na draga kupisz opony aby lepiej ruszal ale dostajesz zwykle opony a nie takie do dragow...dzieki tym oponom auto szybciej rusza i lepiej sie rozgrzewa opony a tu poprostu nie da sie ich kupic co jest kolosalnym obciazeniem dla startu bo zwykle opony sa gorsze...
Tabela pozycji i czasow zaslania ekran i jest umieszczona w takim miejscu gdzie naprawde przeszkadza i jest ogromna a wdodatku ciemna a nie przezroczysta chce wiedziec jakie sa czasy ale nie moge bo jak ja wloncze nic nie bede widzial na drodze.
Nitro...Naj bardziej mnie wqurza bo musisz cala butle naraz a nie mozna se dozowac po trochu jak jest potrzebne tak jak w innych NFS
mysle ze to zostanie zmienione w pathu, ktory mam nadzieje niebawem wyjdzie
CPU: Intel Core 2 Duo E4500, 2.20GHz, 2Mb Cache + SilentiumPC Spartan HE923
RAM: GoodRAM GR800D264L5/2G
MDT Tech. Empaq 1GB
GPU: Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB GDDR3 BULK Core:750@775MHz Mem:800@945MHz/+23,6%
MOBO: Gigabyte GA-945P-S3 (v3)