Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

03 Lis 2007, 19:34

No to doczekaliśmy się DEMO... Do dyspozycji dwa wyścigi.
Jednak jeśli ktoś ma tylko 512 MB RAM'u to nie pogra za bardzo... [Ja właśnie tylko mam i ledwo zdzierżyło na najniższych ustawieniach]. Według mnie gra prezentuje się ciekawie, ale ze względu na sprzęt nie zaopatrzę się w pełna wersje w najbliższym czasie.

A jak wrażenia u Was?

04 Lis 2007, 10:46

radeon 9550 128mb uciągnie na 1024/780 ?? z jakimis chociaż detalami:)??

04 Lis 2007, 13:41

Musisz spróbować... U mnie na na 640x480 i na najniższych detalach poszło tak jak mówiłem ledwo. [Celeron 2.66 GHz, GeForce 6600 LE, 512 MB RAM]

04 Lis 2007, 15:48

OMG no to ja sobie akurat pogram jak ja 256mb pamięci ram więc trzeba dokupić 1G ram
I sobie zobaczę

07 Gru 2007, 23:06

NA moim kompie idzie dobrze ale gdy wezme detale otoczenia i jakosc glosu to zaczyna przecinac

Informuje ze sa juz kody do tej gry...mozna sobie odblokowac furki dodac kart, kasy itp.

gra jest fajna ale... 1 wyscig na cala gre jest taki ze aby go przejsc to poprostu...ja nie umiem i nie gram narazie

kuzyn mi przejdzie on lubi jezdzic po zakretach ja niestety przechodzilem to caly dzien i za hu.nie dam rady...

ponadto mogl dopracowac drag. Jak sam robisz se samochod na draga kupisz opony aby lepiej ruszal ale dostajesz zwykle opony a nie takie do dragow...dzieki tym oponom auto szybciej rusza i lepiej sie rozgrzewa opony a tu poprostu nie da sie ich kupic co jest kolosalnym obciazeniem dla startu bo zwykle opony sa gorsze...

Tabela pozycji i czasow zaslania ekran i jest umieszczona w takim miejscu gdzie naprawde przeszkadza i jest ogromna a wdodatku ciemna a nie przezroczysta chce wiedziec jakie sa czasy ale nie moge bo jak ja wloncze nic nie bede widzial na drodze.

Nitro...Naj bardziej mnie wqurza bo musisz cala butle naraz a nie mozna se dozowac po trochu jak jest potrzebne tak jak w innych NFS

mysle ze to zostanie zmienione w pathu, ktory mam nadzieje niebawem wyjdzie

08 Gru 2007, 00:36

Mnie gra rozczarowała... gra się tak łatwo, że nie ma radości z gry :/

08 Gru 2007, 12:09

LucaS napisał(a):Mnie gra rozczarowała... gra się tak łatwo, że nie ma radości z gry :/

Jak dojdziesz do tego jednego wyscigu to zmienisz zdanie...
Wyślij odpowiedź