TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
kto używa neostrady ten na bank bedzie wiedział o co mi chodzi. Więc przy każdym połączeniu z netem trzeba włączyc ikonkę ta pulpicie i kliknąć na połącz i przez cały czas w pasku zadan jest to okno które informuje nas ile jesteśmy na necie jaka mamy prędkość neta i maila. czy jest jakiś kruczek aby to wyłączyc ?????
Nie po to to robie by mnie wielbiły tłumy/znam setki innych powodów do dumy/kształce umysł/dla mnie hh to szczerość i czysty przekaz/najmniej groźny jest ten co najgłosniej szczeka
wejdz na cd którą dostales z całym zestawem neo>neostra>sterowniki>typ modemu(jakbym zle mówił to poszukaj na cd folderu z sterownikami) jaki dostałes przy zakupie:)
I instaluj potem tylko podajesz nazew uzytkownika i haslo
wystarczy że w folderze połączenia sieciowe utworzysz skrót do łącza neostrada i wstawisz go do folderu autostart. dobrze jakbys miała jakiś program który by startował wraz z otwarciem systemu i który by wymuszał połączenie z netem np kalendarz xp lub draco organizer. po pewnym czasie będziesz mogła wyrzucić ten skrót a któryś z programów które podałem przykładowo będzie sam uruchamiał połączenie z neostradą. skrót o którym pisze musisz utworzyć na pulpicie bo nie da się go utworzyć bezpośrednio w folderze połączenia sieciowe. u mnie działa to i u ciebie napewno też