Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Neostrada

24 Maj 2005, 14:57

kto używa neostrady ten na bank bedzie wiedział o co mi chodzi. Więc przy każdym połączeniu z netem trzeba włączyc ikonkę ta pulpicie i kliknąć na połącz i przez cały czas w pasku zadan jest to okno które informuje nas ile jesteśmy na necie jaka mamy prędkość neta i maila. czy jest jakiś kruczek aby to wyłączyc ?????

24 Maj 2005, 15:03

Utwórz sobie połączenie w Połączenia Sieciowe i łącz się przez to :)

24 Maj 2005, 17:21

nie instaluj programu tylko sterowniki same :lol:

24 Maj 2005, 17:28

cristal napisał(a):nie instaluj programu tylko sterowniki same :lol:

dokładnie ta metoda ma same + :)

-stwaza mniej problemów
-nie wkurza cie juz zajmowane miejsce na pasku
-brak denego fierwolla
-oszczedzasz czas przy połączeniu

24 Maj 2005, 20:05

no spoko czyli mam zainstalowac tylko modem tak ?? czy cosik jeszcze bo tam tego jest dość sporo

24 Maj 2005, 20:20

wejdz na cd którą dostales z całym zestawem neo>neostra>sterowniki>typ modemu(jakbym zle mówił to poszukaj na cd folderu z sterownikami) jaki dostałes przy zakupie:)

I instaluj potem tylko podajesz nazew uzytkownika i haslo

27 Maj 2005, 19:55

wystarczy że w folderze połączenia sieciowe utworzysz skrót do łącza neostrada i wstawisz go do folderu autostart. dobrze jakbys miała jakiś program który by startował wraz z otwarciem systemu i który by wymuszał połączenie z netem np kalendarz xp lub draco organizer. po pewnym czasie będziesz mogła wyrzucić ten skrót a któryś z programów które podałem przykładowo będzie sam uruchamiał połączenie z neostradą. skrót o którym pisze musisz utworzyć na pulpicie bo nie da się go utworzyć bezpośrednio w folderze połączenia sieciowe. u mnie działa to i u ciebie napewno też

28 Maj 2005, 10:23

będziesz mogła wyrzucić

DZIĘKI :) JESTEM MATEUSZ
Wyślij odpowiedź