TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

neostrada

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

neostrada

Postprzez urszula » 03 Kwi 2008, 13:41

PostUA:

mam problem, nie wiem co trzeba zrobić by podłączyć sobie neostrade ze stałym łączem zamiast obecnego bezprzewodowego łącza z orangu. mam te wszystkie kable i neostrade z kablem ale jak podłączyłam to mi wszystko siadło
Awatar użytkownika
urszula
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Kwi 2008, 12:54

Postprzez czk » 04 Kwi 2008, 07:43

PostUA:

Nie wiem co masz na myśli pisząc "siadło", ale domyślam się że nie działa ci aplikacja dostępowa lub coś takiego. Jeżeli podłączyłaś neozdradę dokładnie według "ślicznej instrukcji obrazkowej :D " dołączonej do modemu to powinna śmigać, o ile już jest aktywowana przez tp Twoja linia. Jeśli nie chce się zainstalować lub nie działa aplikacja dostępowa (coś takiego kiedyś wystąpiło u mnie) to problem tkwi prawdopodobnie w konfiguracji systemu. Ja to rozwiązałem przy użyciu "telefonicznego konsultanta tp" - nie pamiętam jak dokładnie to przebiegało, ale łączyłem się bez użycia ww aplikacji
...bo każdy, nawet najmniejszy orzech do zgryzienia, aby okazał się pestką, jest kwestią do przemyślenia...Magik
Awatar użytkownika
czk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2007, 13:46
Miejscowość: stąd nie widać

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]