TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nero 7 demo - WTF?? - potrzebny NOWY numer seryjny!

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Nero 7 demo - WTF?? - potrzebny NOWY numer seryjny!

Postprzez iewa » 12 Lut 2006, 14:56

PostUA:

Idąc za radą kolegi z forum zainstalowałam Nero 7 - z instalki.pl , zresztą. Problem w tym ( i to nie pierwszy raz mi się przytrafia ), że przy instalowaniu mam podać nowy numer seryjny, bo poprzedni stracił ważność! :evil:

Skąd ja mam go ściągnąć??? :shock:
iewa
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lut 2006, 22:03

Postprzez Hpest » 12 Lut 2006, 16:32

PostUA:

Musisz wykupić klucz Licencyjny Od producenta Programu
NERO :twisted: lub wklepać To:

1.
Kod: Zaznacz wszystko
usunięto

2.
Kod: Zaznacz wszystko
usunięto

A tak wogóle na drógi raz podawaj pełną nazwę, a nie jest na Instalkach, w download'zie Vortal'u jest Nero Burning Rom 7.0.1.4b więc do tego Ci podałem serial'e, sprawdź czy są poprawne.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez iewa » 12 Lut 2006, 17:57

PostUA:

Dzieki za kody.
Zmieniłam datę w komp na 2005, użyłam bodajże tego drugiego kodu ( bo brałam go z innego źródła) i działa.
A co do kupowania od producenta.....hehehe...ehm..please :D
iewa
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lut 2006, 22:03

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]