TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nero czy nagrywarka?

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Nero czy nagrywarka?

Postprzez olidomin » 12 Kwi 2006, 21:52

PostUA:

od 1,5 roku przerabiam sobie filmy z avi na dvd Nero i wszystko było ok..a od paru dni wrzucam film do przerobienia i Nero go przerabia. ale nie nagrywa na płytke dvd .kieszeń sama sie wysuwa . i nie mam zadnego komentarza lub pisze ,że żla kalibracja mocy .o co chodzi?/ cos sie stało z Nero czy nagrywarka przestała mi nagrywac? .usunęląm i na nowo nero instalowałam , ale jest tak samo..pomóżcie!
olidomin
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2005, 00:04

Postprzez Mac » 12 Kwi 2006, 21:58

PostUA:

1.Najnowsze nero
2.zaktualizuj firmware w nagrywarce
3.jak nie pomoze to sprawdz inne płytki
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

nero

Postprzez olidomin » 13 Kwi 2006, 12:40

PostUA:

mam Nero 6 po polsku i nie chce nowszego 7 . sciaga mi sie demo lub chca serial a mam duzo spisanych i zaden nie pasuje. a jak mam sprawdzic ten firmware w nagrywarce? plytyki inne tez sprawdzilam i nic. próbowalam kopiowac z płyty na płyte i tez nie dziala mi nero
olidomin
Forumowicz
Forumowicz

Re: Nero czy nagrywarka??????????

Postprzez manius23 » 13 Kwi 2006, 19:36

PostUA:

olidomin napisał(a):od 1,5 roku przerabiam sobie filmy z avi na dvd Nero i wszystko było ok..a od paru dni wrzucam film do przerobienia i Nero go przerabia. ale nie nagrywa na płytke dvd .kieszeń sama sie wysuwa . i nie mam zadnego komentarza lub pisze ,że żla kalibracja mocy .o co chodzi?/ cos sie stało z Nero czy nagrywarka przestała mi nagrywac? .usunęląm i na nowo nero instalowałam , ale jest tak samo..pomóżcie!

"Blad kalibtacji lasera" oznacza ze pada ci laser mialem to samo w serwisie nawet tego nie naprawiali tylko dali nowa nagrywarke najpierw mialem tak z napedem cdrw a pozniej dvdrw w obydwu przypadkach wymienili nagrywarke.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

dzieki

Postprzez olidomin » 14 Kwi 2006, 09:15

PostUA:

dziekuje Ci bardzo..!!! w takim razie ide ją zaniesc bo mam na gwarancji jeszcze :D :D
olidomin
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników