TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Neverwinter Nights 2 Maska Zdrajcy

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Neverwinter Nights 2 Maska Zdrajcy

Postprzez JerryL » 13 Lut 2008, 17:31

PostUA:

Co sądzicie o gierce ? Ostatnio sobie zainstalowałem znów, tym razem jednak z dokupionym dodatkiem, niedługo zacznę grać już na poważnie bo jak na razie nie mam kilkunastu godzin z rzędu :P Wiem że jak już usiądę to raczej się nie oderwę :wink: Jeżeli już ktoś się wypowie, ciekawią mnie nowe klasy i w ogóle mixy dla bohatera z dodatku, jak się spisują w porównaniu z podstawowymi bohaterami z NWN2.
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2008, 04:27

Postprzez Buck » 14 Lut 2008, 23:29

PostUA:

Z tego co wiem, to nie oplaca sie rozwijac postaci prostolinijnie, bo w pozniejszej fazie gry, brakuje roznych umiejetnosc z innych klas, woj mniej sie sprawdza w walce, tworcy gry postawili wiecej na dzialanie magow.
Buck
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Lut 2008, 23:20

Postprzez JerryL » 15 Lut 2008, 05:53

PostUA:

No z tego co zdążyłem zauważyć, rozwój postaci jest bajecznie duży, także na prostolinijność, i jednokierunkową postać chyba nie ma szans :) Zobaczymy jeszcze parę dni i będę mógł na spokojnie pograć.
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2008, 04:27

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]