TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam:) Mam takie pytanko:> czy ktos wie jka grac w ta gre:> tzn chodzi mi o to zeby dostac sie do skladu:/ bo jest napisane ze brak zaufania:/ ja kzrobic zeby sie tam dostac co robic duzo trenowac?? Juz wszsytko robilem pomozcie:) DZIEKOWA:)
Nie no gram normalnie, rozegralem dwa meczyki legiunia(L):D i potem caly czas na rezerwie:/ nei moge grac tylk moge symulowac te mecze na trenini smigac i takie tam ale nie moge grac bo trener mnie nie bierze.
ale mam cwiczyc w tym wolnym treningu czy w tych co sie zdobywa umiejetnosci:>?? bo ja juz zrobilem ze 20 treningow i dalej nic:/ yhh a moze cos jeszcze jest wazne??