TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Next UT

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Nowy UT będzie:

Doskonały!
1
50%
Bardzo dobry
1
50%
Dobry
0
Brak głosów
Standardowy
0
Brak głosów
Słaby
0
Brak głosów
Kiepski
0
Brak głosów
Do du...
0
Brak głosów

Razem głosów : 2

Next UT

Postprzez SkeeteR » 31 Mar 2005, 20:27

PostUA:

Temat niewiele mówi więc czytajcie dalej. :P

Jakiś czas temu w sieci pojawiły się informacje o następnej części Unreal Tournament. A że jestem fanem serii Unreal muszę poinformować innych fanów o tymże wydażeniu. :) Kodowa nazwa projektu nosi nazwę "ENVY". Tytuł nie został jeszcze ustalony. Nowa część będzie się różnić od poprzednich naprawdę bardzo. A to wszystko za sprawą zastosowaniu autorskiej technologii Unreal Engine 3.0. Ci którzy nie wiedzą z czym mamy do czynienie odsyłam na www.unrealtechnology.com. Silnika komentować nie będę bo nie ma sensu. Obrazki i filmy mówią same za siebie. Wracając do samej gry. W nowej odsłonie serii postrzelamy 11 brońmi:

- Dual Enforcers
- Rocket Launcher
- Flak Cannon
- Shock Rifle
- Link Gun
- Sniper Rifle
- Tridium Stinger
- Canister Gun (Grenades, Mine-layer, and Bio Rifle wszysko w jednym)
- AVRiL
- Redeemer
- Translocator

W nowym UT'eku najprawdopodobniej zabraknie Miniguna i LightingGuna, natomiast Assault Rifle zostąpiony zostanie Dual Enforcers'em.
W grze dostępnych będzie w sume 18 pojazdów (9 starych i 9 nowych)
Tryby rozgrywki będą te co wcześniej z tą różnicą, że Assault, Domination i Bombink Run prawdopodobnie zostaną usunięte. Nowością natomiast będzie Conquest czyli połączenie Onslaught i Assault. Szegóły na www.ulanetunreal.com lub www.unreal.fpp.pl

Dalej pisać mi się nie chce... :P

Zapraszam jeszcze do ankiety i oczywiście komentowania :)

EDIT:

Jak będzie mi się chciało to dodam jakieś screeny i może nowe info... :)
Pozdro!! ;)
Ooopera, Ooopera! Twoja szybkość mnie onieśmiela!
Awatar użytkownika
SkeeteR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2005, 11:06
Miejscowość: Z Ziemii

Postprzez Mirahz » 02 Kwi 2005, 16:38

PostUA:

Przeczytalem :).

Mysle, ze bedzie to bardzo interesujaca pozycja. Pozostaje tylko czekac na rozwoj sytuacji.
Dzieki za info!
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez SkeeteR » 04 Kwi 2005, 07:54

PostUA:

Spoko Mirahz! Jak będę mieć czas to wrzuce jakieś obrazki (jeszcze nie screeny).

Pozdro! ;)
Ooopera, Ooopera! Twoja szybkość mnie onieśmiela!
Awatar użytkownika
SkeeteR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2005, 11:06
Miejscowość: Z Ziemii

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]