TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem niewiem co sie dzieje, scigam sie z Rezorem na koncu black list, gdy ukoncze wyscig ostatni powinno przejsc do ucieczki przed policją 6 gwiazdek, a tu zamiast przejsc dalej, zacina sie gra, i wypierdala z gry
niewiem czy dobrze mysle, mam 0% seri prób, moze cos to pomoze jak przejde troche seri prób? Odp plx
chyba już wiem co jest z tym, jakiś błąd w grze jest, ściągłem patcha który usuwa błędy jutro zobacze czy nadal wyjebie mnie z gry... lepiej gra chodzi niewiesza sie , szybciej sie ładuje.
a jak patch niepomoże i bedzie mnie nadal wywalac z gry to wezme oddnowa zainstaluje gre...
wiedzialem ze patch niepomoze, jest nadal ten błąd ;/
nie wiem co mnie zaraz trafi, odinstalowalem gre, skopiowałem save przed tem, zainstalowałem gre, i nadal mnie *** z gry
chyba juz wiem co jest grane... , brakuje mi pare filmów do gry ;/, jeden juz mam, przed odinstalowaniem klijentka nie gadała przy wiscigu z rezorem a tera gadała...
ile powinno byc filmow w pliku Movies? bo mam 32 ;/