Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

NFSU2 gdzie jest plik savu? ;) szybka pomoc

24 Wrz 2006, 18:50

Witam... kiedys już przeszłem nfsu2 i nie chce mi sie na nowo przechodzić całej gry więc zassałem sobie plik z savem. No i jest tam adres ścieszki:

x:Documents and Settings/windowsuser/Local Settings/Application Data

z tym, ze u mnie nie ma takiego czegoś jak LOCAL SETTINGS a aplication data przetłumaczyłem sobie jako dane aplikacji ale tam nei ma folderu nfs underground 2 :/ a jak wklejłem to i tak nie działało :/

wie moze ktos co by tu poradzić

Ok udało mi się ;d był on w Ust. Lokalnych <wstydniś>

25 Wrz 2006, 08:04

Przeszukaj katalog Doc&Setings ,napewno jast. :grin:

POMOC OFIAROWANA

29 Wrz 2006, 20:31

Witam !

Masz save i musisz wejść na dysk c kliknąć dokument and seting Nazwe swojego uzytkownika Zrobić żeby było widać ukryte foldery i kliknąć w Ustawienia lokalne a potem w dane aplikacji a tam znajdziesz folder NFS Underground 2

Ukryte foldery można zrobić tak we wolderze kliknąć na Narzękdzia i opcje folderów Widok a następnie zaznaczyć pokaż ukryte pliki i foldery a następnie kliknąć zastosuj !!!

Pozdro Wiśnia

Re: POMOC OFIAROWANA

01 Paź 2006, 19:24

Wiśnia napisał(a):Witam !

Masz save i musisz wejść na dysk c kliknąć dokument and seting Nazwe swojego uzytkownika Zrobić żeby było widać ukryte foldery i kliknąć w Ustawienia lokalne a potem w dane aplikacji a tam znajdziesz folder NFS Underground 2

Ukryte foldery można zrobić tak we wolderze kliknąć na Narzękdzia i opcje folderów Widok a następnie zaznaczyć pokaż ukryte pliki i foldery a następnie kliknąć zastosuj !!!

Pozdro Wiśnia

Czczera racja tesz miałem traki problem ale udało się go rozwiązać dzięki Wiśni
Wyślij odpowiedź