TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

niczyta plyt nagrywarka DVD:(

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

niczyta plyt nagrywarka DVD:(

Postprzez DAGER » 24 Lut 2007, 17:22

PostUA:

Siema mam problem o tuż to moj kumpel ma nagrywarke DVD R/RW SOHW 1633S i nieczyta mu wogole plyt jak sie wlozy plyte jaka kolwiek to tylko cos pyka i pyka w niej a jak chce wlaczyc zawartosc Plyty to nic nie mam w DVD romie :/ co moze byc grane ??:>
Awatar użytkownika
DAGER
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sty 2007, 22:31

Postprzez kosu82 » 24 Lut 2007, 22:09

PostUA:

Masz gwarancje jeszcze?? To ją oddaj, a jak nie masz, to zbieraj kasę na nową bo po mojemu to ta doszła już do kresu już swojego żywota.
Możesz jeszcze oczywiście spróbować wyczyścić soczewkę w laserze ale wątpię żeby to coś pomogło.

YOUR DRIVE IT'S DEAD!!!

Niestety...
Czekam jeszcze tylko na jedno, aż jakiś polonista poprawiając wypracowanie napisze czerwonym długopisem: syntax error.
kosu82
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2006, 23:25
Miejscowość: Wałbrzych
Pochwały: 2

Postprzez Maciak Plock » 24 Lut 2007, 23:39

PostUA:

no ... ale da sie chyba naprawić tańszy kosztem czy nie :P? poco od razu kupować nowo
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]