TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nie chce zainstalować sterów

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Nie chce zainstalować sterów

Postprzez wonski » 21 Wrz 2007, 22:09

PostUA:

Mam karte graficzną nvidia gf fx 5500 chciałem zainstalować nowe stery do niej, pobrałem je ze strony producenta: http://www.nvidia.pl/object/winxp_2k_162.18_pl.html ale podczas instalacji wyskakuje błąd że nie może zainstalowaś sterów gdyż nie pasują one do posiadanego sprzętu :shock: Ktoś wie dlaczego tak się dzieje i co można zrobić żeby tak się nie robiło. Mam obecnie stery z numerkiem 91.31 a najnowsza wersja to 162.18 więc troche jest zaległości i zależy mi na tym żeby wgrać nowe a niedługo mam format.

Prosze o odpowiedź i to pilnie
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników