TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nie da się pobrać programu Partition Magic

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Nie da się pobrać programu Partition Magic

Postprzez Dawid255151 » 25 Lut 2008, 19:49

PostUA:


Witam zauważyłem problem na instalkach nie da się pobrać programu Partition Magic
z góry przepraszam jeśli temat nie jest w tym dziale co powinien.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2064
Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez Bozz » 25 Lut 2008, 19:55

PostUA:


Niewłaściwy dział. Przenoszę do "Opinii" tam gdzie jego miejsce


/Link działa
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Dawid255151 » 25 Lut 2008, 20:13

PostUA:


Może to nie wina instalek ale u mnie naprawdę nie da się pobrać partion magic z instalek
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2064
Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez niunka » 25 Lut 2008, 20:18

PostUA:


I tak bedziece pisac na forum zakladajac nowe tematy , jezeli beda problemy z pobraniem jakiegos programu ?
Od czego masz opcje zglos problem ?

ps.program sie normalnie pobiera
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Mirahz » 25 Lut 2008, 20:38

PostUA:


Dawid255151 napisał(a):Może to nie wina instalek ale u mnie naprawdę nie da się pobrać partion magic z instalek


Sprobuj z roznych przegladarek, jak nie to jakims programem typu flashget. Plik jest na ftpie, wiec to moze byc problem np. pod ie ;]
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator
 
Posty: 1802
Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez Dawid255151 » 25 Lut 2008, 20:44

PostUA:


A może to wina że posiadam system MalcolmX ? w sumie kolega też posiada MalcolmaX i mu się pobiera ale posiada inny serwer od mojego. Ale też kolega posiada XP i mu się pobiera ten program a przecież mamy jeden i ten sam serwer bo mamy z kolegą sieć domową
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2064
Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2


Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]