TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Kody mam ok, chyba raczej to drugie czyli kasowane konta.Powiedzcie jak można tego uniknąć?Ten program miał być taki szybki tymczasem się czołga.Może znacie jakiś inny program.
Nic na to nie poradzisz... Może coś wymyślą panowie z MH, w kolejnej wersji. Ten program jest szybki [powinien ściągać całą prędkością łącza], ale jeśli nie ma kont to nie ma z czego pobierać... Proste
Bozz słuchaj na dolnym pasku MH wyskakuje mi taka informacja ....Length cannot be less than zero...a w okienku pierwszym z ołówkiem ... nieznany format strony at walla client.Może to ma wpływ na to iż ciągle jest status podłaczanie, bo teraz jaki plik bym nie podłaczył to nic się nie dzieje.
Forumowicze, dzisiaj zauważyłem że mój MH ma problem z podłaczeniem i ściaganiem plików w Winowsie, wszystkie inne typu V-player itd pobiera normalnie.Może ktoś poradzi co jest grane?