TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

"Nie możesz... " a dlaczego??

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

"Nie możesz... " a dlaczego??

Postprzez AJAN » 13 Maj 2009, 22:32

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10


Image
Desktop: AMD 1,8ghz, 1GB RAM, graf: Gforce2 FX5200
PG K8-755-A2/ESC WINDOWS XP Pro 5.1.2600 SP 3, 80GB, DVD SH-S182D
Laptop: Toshiba Portege M300
net: 3Mb/1,5Mb
KLIK Pomogłem? Daj +
Image
Awatar użytkownika
AJAN
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 810
Dołączenie: 07 Lis 2008, 00:10
Miejscowość: 49°37'30.12"N, 20°41'44.13"E
Pochwały: 62

Re: "Nie możesz... " a dlaczego??

Postprzez Palacio » 13 Maj 2009, 23:08

PostUA: Opera/9.52 (Windows NT 5.1; U; pl)


Prawde mówiąc brakuje mi tej opcji, jak żadnej. Nie raz zdarza, że powielam swojego posta po 2-3 razy, nie robiąc tego z premedytacją, a naprawić tego samemu nie można. I tutaj pytanie do administracji: Czy pójdziecie wzorem innych for, gdzie jest możliowść skasowania swojego posta w określonym czasie i dodacie tę opcję tutaj :?:
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2625
Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Re: "Nie możesz... " a dlaczego??

Postprzez Bozz » 14 Maj 2009, 22:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10


Rozwiązanie na pewno bardzo dobre, znajdzie się pewnie jakiś mod. Myślę, że niedługo zostanie wprowadzony ten mod jak i kilka innych, potrzebnych zmian
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Re: "Nie możesz... " a dlaczego??

Postprzez rosja » 16 Cze 2009, 13:02

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11


Właśnie powieliłem swego posta i wkó**** mnie to że nie mogę go usunąć i tutaj jest minus dal tego fora
mam z kompem same problemy
Awatar użytkownika
rosja
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 30
Dołączenie: 10 Cze 2009, 14:41

Re: "Nie możesz... " a dlaczego??

Postprzez alchemik » 16 Cze 2009, 13:21

PostUA: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060308 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.11


Zawsze możesz ogromnymi literami napisać: PROSZĘ O USUNIĘCIE TEGO POSTA. ;D
ImageImage
Awatar użytkownika
alchemik
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 32
Dołączenie: 15 Cze 2009, 07:31
Pochwały: 1

Re: "Nie możesz... " a dlaczego??

Postprzez Maciak Plock » 16 Cze 2009, 15:34

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11


Bozz napisał(a):Rozwiązanie na pewno bardzo dobre, znajdzie się pewnie jakiś mod. Myślę, że niedługo zostanie wprowadzony ten mod jak i kilka innych, potrzebnych zmian

To administrator musi zmienić W panelu Admina, jest taka opcja co można robić, a co nie, można zaznaczyć że user ma prawo usuwać swoje posty.
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 823
Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Re: "Nie możesz... " a dlaczego??

Postprzez Mirahz » 17 Cze 2009, 16:00

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11


Temat był już poruszany. Na razie nie planujemy włączenia na tym forum danej opcji. Posty dublowane są usuwane - nie widzę problemu.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator
 
Posty: 1802
Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro


Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron