TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

nie można odinstalować antywirusa F-Secure antivirus 2008

Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.
Regulamin forum
1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.

nie można odinstalować antywirusa F-Secure antivirus 2008

Postprzez malwersant » 06 Paź 2008, 16:00

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/525.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/0.2.149.30 Safari/525.13

Witam wszytkich. Mam problem z odinstalowaniem programu antywirusowego F-Secure antivirus 2008. Próbowalem juz wiele razy i efekt zawsze jest ten sam. Za pierwszym razem wyświtetlal sie monit o deinstalacji programu, ale trwalo to ponad godzine, wiece stracilem cierpliwosc. Po zrestartowaniu komputera wyswietlil sie komunikat, ze mam za malo miejsca na dysku, mimo ze przed to podjeta proba deinstalacji mialem jeszcze ok 9 giga. Wiec przywrocilem systemu do stanu sprzed deinstalacji i sprowalem jeszcze raz. Okazalo sie, ze tym razem zajelo to chwile i poproszono mnie o wylaczenie komputera, co zrobilem.Czyli niby wszytko ok. Windows znowu sie zaladowal i pojawil sie ekran powitalny mojego przyjaciela antywirausa. Teraz to juz kompletnie nie wiem co z tym zrobic. Z gory dzieki za jakies sugestie

P.S. nie wiem czy to ma jakies znaczeni, ale program byl dolaczony do jednej z poczytnych komputerowych gazet. Byl tam podany klucz rejestracyjny, ale wymagal polaczenia z netem, ktorego ja nie mialem. Przez dlugi czas program smigal bez pelnej rejestracji, ale jak probowalem go zarejstorwac, to nie odnjadywal polaczenia., mimo ze juz je mialem. Stad proba odinstalowania
malwersant
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Kwi 2008, 20:15

Re: nie można odinstalować antywirusa F-Secure antivirus 2008

Postprzez LucaS » 08 Paź 2008, 20:33

PostUA: Opera/9.60 (X11; Linux i686; U; pl) Presto/2.1.1

Usuń folder gdzie masz zainstalowany F-Secure.
Przeczyść rejestr programem CCleaner i/lub RegCleaner.
I będzie odinstalowany.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Re: nie można odinstalować antywirusa F-Secure antivirus 2008

Postprzez G DATA Software » 09 Paź 2008, 09:07

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.17) Gecko/20080829 Firefox/2.0.0.17

LucaS napisał(a):Usuń folder gdzie masz zainstalowany F-Secure.
Przeczyść rejestr programem CCleaner i/lub RegCleaner.
I będzie odinstalowany.

żarty :) heheheh

jeśli coś Ci nie idzie jak powinno zwróć się do pomocy technicznej producenta - powinni Ci udostępnić clinera, który pomoże Ci się pozbyć tego oprogramowania z komputera raz na zawsze.
Bezpiecznie.Bezpieczniej.G DATA Software
Awatar użytkownika
G DATA Software
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Wrz 2008, 08:40
Miejscowość: Szczecin / Szczecinek / Bochum [DE] / Warszawa

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]