Witam wszytkich. Mam problem z odinstalowaniem programu antywirusowego F-Secure antivirus 2008. Próbowalem juz wiele razy i efekt zawsze jest ten sam. Za pierwszym razem wyświtetlal sie monit o deinstalacji programu, ale trwalo to ponad godzine, wiece stracilem cierpliwosc. Po zrestartowaniu komputera wyswietlil sie komunikat, ze mam za malo miejsca na dysku, mimo ze przed to podjeta proba deinstalacji mialem jeszcze ok 9 giga. Wiec przywrocilem systemu do stanu sprzed deinstalacji i sprowalem jeszcze raz. Okazalo sie, ze tym razem zajelo to chwile i poproszono mnie o wylaczenie komputera, co zrobilem.Czyli niby wszytko ok. Windows znowu sie zaladowal i pojawil sie ekran powitalny mojego przyjaciela antywirausa. Teraz to juz kompletnie nie wiem co z tym zrobic. Z gory dzieki za jakies sugestie
P.S. nie wiem czy to ma jakies znaczeni, ale program byl dolaczony do jednej z poczytnych komputerowych gazet. Byl tam podany klucz rejestracyjny, ale wymagal polaczenia z netem, ktorego ja nie mialem. Przez dlugi czas program smigal bez pelnej rejestracji, ale jak probowalem go zarejstorwac, to nie odnjadywal polaczenia., mimo ze juz je mialem. Stad proba odinstalowania