TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nie można się zalogowąc na forum spod Opery

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Nie można się zalogowąc na forum spod Opery

Postprzez huber2t » 25 Wrz 2008, 18:45

PostUA:

Witam wszystkich

Niedawno temu, moja opera 9.52 odmówiła mi posłuszeństwa, otóż nie mogłem się zalogować na tym forum, niby się zalogowałem ale po przekierowaniu byłem dalej nie zalogowany tyle że widniałem na liście zalogowanych. Przez Firefoxa na forum mogę wejść, lecz to mnie nie satysfakconuje, czy zna odpowiedź ktoś na tą przypadłość

Dziękuję
Ostatnio edytowany przez huber2t, 27 Wrz 2008, 06:49, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
huber2t
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Mar 2008, 10:07
Pochwały: 42

Re: Nie można się zalogowąc na forum spod Firefoxa

Postprzez Olo_PL » 26 Wrz 2008, 17:05

PostUA:

Zazwyczaj pomaga wyczyszczenie ciasteczek. W operze nie wiem gdzie to jest ale szukaj w manu narzędzia(jeżeli jest tam w ogóle tak opcja) i gdzieś tam dalej powinno być. Tylko uważaj bo przy wyczyszczeniu ciasteczek stracisz wszystkie zapamiętane hasła.
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Re: Nie można się zalogowąc na forum spod Firefoxa

Postprzez piczer » 27 Wrz 2008, 00:36

PostUA:

ctrl+F12 zaawansowane->menedżer ciasteczek albo Usuń cookies utworzone przez forum, które znajduje się na samym dole strony...
piczer
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Wrz 2008, 08:54

Re: Nie można się zalogowąc na forum spod Opery

Postprzez huber2t » 27 Wrz 2008, 06:53

PostUA:

usuwałem ciasteczka spod forum i nie pomogło, dopiero spod opery, Dzięki
Awatar użytkownika
huber2t
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum