Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
23 Lut 2007, 23:00

dopiero zaczynam zabawe z komputerem i jestem kompletnym swiezakiem jestem tak tepy ze nie umiem odpalic zadnej gry sciagnietej z Emule !!!
Jezeli znajdzie sie ktos komu chcialoby sie tlumaczyc prawdopodobnie dla wszystkich oczywista sprawe to bardzo was prosze wytlumaczcie mi jak debilowi czy malemu dziecku krok po kroku co zrobic zeby zagrac w
Warcraft 3 frozen thron czy jakakolwiek inna gre sciagnieta z emule.
Poprostu nie wiem nic , nie wiem jak zainstalowac te cra... i inne gadzety dlatego prosze napiszcie jak to zrobic krok po kroku lub dajcie namiar na jakas stronke gdzie sa instrukcje dla takich tukow jak ja !!!
Z gory dziekuje
24 Lut 2007, 08:53
musisz pewnie cracka przeniesc do folderu gry... poszukaj crack do twojej gry w p2p albo necie.
24 Lut 2007, 12:37
Moze masz obraz gry w formacie .iso? Jezeli tak to musisz zrobic wirtualnt dysk
05 Mar 2007, 23:40
Dzieki wam ale jest jeszcze jedno ale zamontoewalem to w wirytualnym napedzie i dziala ale chcac zainstalowac musze podac key code mam go sciagnietego razem z gra ale nie mam pojecia co zrobic poprostu nic nie potrafie wymyslec pomozcie prosze
06 Mar 2007, 01:22
Jezeli masz gre z rozszerzeniem ,ktore obsluguje naped wirtualny (iso,bin itd) ladujesz gre do napedu i instalujesz.
Szukasz w obrazie gry tym co sciagnoles folderu z crackiem,patchem ,jak znajdziesz to po zainstalowaniu gry kopiujesz go do folderu w ktorym zostala zainstalowana grai i uruchamiasz,dalej dojdziesz co i jak.
Poszukaj tez czy nie masz jakiegos plikuinfo,redame itp w tych plikach masz opis instalacji gry,programu itd,postepuj wedle opisu i wszyystko pujdze bez problemu.
Jak masz dalej jakies problemy to napisz jakie ma rozszerzenie sciagnieta gra , ewentualnie jak mozesz zrob sceena jakie oldery zawiera obraz.