TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nie Widze Obrazu :/

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

Nie Widze Obrazu :/

Postprzez KuBoss » 17 Kwi 2006, 19:05

PostUA:


Witam.Ściągnąlem właśnie film przez Bear Share i chce go teraz oglądnąć to słysze tylko głos a obrazu nie widze.Co jest :?: :?: Plis...POMOCY
KuBoss
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 7
Dołączenie: 17 Kwi 2006, 19:00

Postprzez niunka » 17 Kwi 2006, 19:09

PostUA:


Jaki masz odtwarzacz jakie kodeki zainstalowane.
Sprawdz film (sprobuj odtworzyc) Kliperem albo VLC.

Odinstaluj wszystkie kodeki jakie masz zainstaluj ffdshow i Subeditplayera.
Zainstaluj Avicodec bedziesz mogl niem sprawdzic jakie kodeki byly uzyte do zakodowania filmu i bedziesz wiedzial jakich ewentualnie ci brakuje.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez KuBoss » 17 Kwi 2006, 19:13

PostUA:


niunka napisał(a):Jaki masz odtwarzacz jakie kodeki zainstalowane.
Sprawdz film (sprobuj odtworzyc) Kliperem albo VLC


Próbuje odtwarzać przez Bear Share i Winampa 5.093.
Kodeki to niewiem bo sie na tym nie znam niestety :?
KuBoss
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 7
Dołączenie: 17 Kwi 2006, 19:00

Postprzez czajek » 17 Kwi 2006, 19:18

PostUA:


KuBoss napisał(a):Kodeki to niewiem bo sie na tym nie znam niestety :?


Ściągnij http://www.instalki.pl/programy/downloa ... k_Full.php
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 575
Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez niunka » 17 Kwi 2006, 19:25

PostUA:


Zrob tak jak ci napisalam zainstaluj FFdshow (kodeki)
Zainstaluj Subeditplayera.
i dodatkowo mozesz zainstalowac Allplayera,jak bedziesz w nim folm odtwarzal a nie bedziesz mial jakiegos kodeka to program cie o tym poinformuje i sciagnie sam kodeki.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez KuBoss » 17 Kwi 2006, 19:29

PostUA:


Dzięki WIELKIE wszystkim za pomoc....Fil widać na Kliperze<jupi> :D Dzieki Dzieki Dzieki
KuBoss
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 7
Dołączenie: 17 Kwi 2006, 19:00


Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]