TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam bardzo głupi błąd ponieważ nie moge odinstalowac ani usunąć internet explorer bo kiedy chcem go usunąć wyskakuje mi http://img419.imageshack.us/img419/9277/eoo6ae.png takie cos i dlatego chciałem sie spytac czy to można usunąć bo obecnie używam przeglądarke mozille prosze o pomoc bo niechcem tego
krystian, Explorer jest aplikacją systemową. Jeżeli go usuniesz możesz spowodować nieprawidłową pracę systemu i niektórych programów. Po prostu ustaw Mozillę jako domyślną przeglądarkę, a z IE nie korzystaj.
krystian, Explorer jest aplikacją systemową. Jeżeli go usuniesz możesz spowodować nieprawidłową pracę systemu i niektórych programów. Po prostu ustaw Mozillę jako domyślną przeglądarkę, a z IE nie korzystaj.
Zebraale nie o to chodzie bo ten inetrnet explorer mnie wkurza bo nawet jak niemam włączonego neta to cały czas mi sie włańcza i chce coś zrobić zeby tak nie było
A jak juz naprawde chcesz go usunac .1 start -2dodaj usun programy -3 dodaj usun skladniki windows 4 odchacz krokewke IE potem tylko "dalej -dalej . i po zabjegu